ACTUALITATE 15 august 2016

Antrenorul Sepsi OSK după 7-0 cu Şoimii Pâncota: „Victorie facilă“

de Sever Ioan Miu | 1070 vizualizări

Partida dintre Sepsi OSK și Șoimii Pâncota, echipă care a mizat și în acest meci pe juniori, s-a terminat cu 7-0 (2-0) pentru roș-albi. Victoria a fost apreciată de către patronul clubului covăsnean, Diószegi László, în timp ce antrenorul, Valentin Suciu, s-a arătat mai critic.

În partida desfășurată sâmbătă, 13 august, pe stadionul din Șiria (Arad), golurile au fost înscrise de către Răzvan Damian (minutul 10), Hadnagy Attila (minutele 37, 56 59, 78), Dragoș Huiban (minutul 54) și Daniel Ene (minutul 63).

„E bine că am câștigat cu 7-0. (...) chiar dacă am jucat cu o echipă mai tânără, să spunem ‘de copii’. Eu așa consider că, în deplasare, când câștigi cu 7-0, e foarte bine“, a declarat patronul Sepsi OSK, Diószegi László. Victoria vine după ce, în prima etapă din liga a II-a, disputată pe 6 august cu FC Brașov, covăsnenii au pierdut cu 2-3, spre dezamăgirea suporterilor, dar și a patronului. „Încercăm să uităm puțin gustul amar de săptămâna trecută cu Brașovul“, a declarat Diószegi, după meciul cu Pâncota. Mai puțin mulțumit de performanța alb-roșilor cu „șoimii“ s-a arătat antrenorul Sepsi OSK, Valentin Suciu. Rugându-l să-mi spună două vorbe despre rezultat, răspunsul său a fost: „Victorie facilă“. În opinia lui Suciu, „Jocul n-a fost prea promițător, dacă ne uităm la rezultat și la ocaziile pe care le-am avut. Până la urmă am jucat cu o echipă de copii, care (...) nu ne-au creat probleme“.

În acest context, meciul următor, cu Luceafărul Oradea, va cere mult antrenament. „O să avem mult de muncă pentru etapa viitoare, foarte mult de muncă, trebuie să strângem rândurile“, a subliniat Suciu. „Oradea este o echipă bună, de nivelul nostru. Au promovat și ei acum, au gânduri mari, mai mari decât noi. Rămâne de văzut“, a spus Suciu despre întâlnirea cu echipa bihoreană, care va avea loc pe 20 august.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
boby, 16 august 2016
Dioszegi al doilea Mititelu ? Au aceeasi profesie si se pricep tare mult la fotbal !
arpi, 15 august 2016
Antrenorul secund este mai critic
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.