ACTUALITATE 18 august 2016

Albert Einstein ajunge în casele „Observatorilor”

de Covasna Media | 908 vizualizări

Biografia uneia dintre cele mai inteligente fiinţe umane care au existat vreodată ajunge vineri, 19 august, gratuit la abonaţii ziarului „Observatorul de Covasna”. „Cine a fost Albert Einstein?” este a şasea carte cadou oferită celor mai fideli cititori ai noştri.

Volumul din această lună completează colecţia „Cine a fost” cu povestea lui Albert Einstein, savantul ale „cărui descoperiri şi teorii au dus la apariţia televiziunii şi a... bombei atomice”, respectiv a „tipului pacifist cu o freză trăsnită”.

Cartea „Cine a fost Albert Einstein?”, scrisă într-un mod amuzant de Jess M. Brallier, frumos ilustrată de Robert Andrew Parker şi tradusă de Camelia Ghioc, poate fi cumpărată de la chioşcurile de ziare începând de vineri, doar împreună cu „Observatorul de Covasna”, la preţul de 14,99 lei.

Anul acesta merită mai mult decât oricând să fiţi abonaţi ai ziarului! Pe lângă informaţiile complete, suplimentele tematice şi premii surpriză, fiecare abonat primeşte şi cărţi cadou. Prima carte cadou, care a ajuns la abonaţii „Observatorul de Covasna” în luna februarie, a fost „Biografia unui cosmonaut – Dumitru Prunariu”, scrisă de Annie Muscă. Începând din luna martie, abonaţii au primit cadou volume din colecţia „Cine a fost”. Astfel, la „Observatori” au ajuns gratuit cărţile „Cine a fost Wolfgang Amadeus Mozart?”, scrisă de Yona Zeldis McDonough, „Cine a fost Isaac Newton”, a cărei autoare este Janet B. Pascal, „Cine a fost Leonardo da Vinci?” de Roberta Edwards şi „Ce sunt jocurile olimpice de vară”, volum scris de Gail Herman.

 

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.