ACTUALITATE 21 august 2016

Prima victorie acasă în Liga a II-a pentru Sepsi OSK

de Sever Ioan Miu | 842 vizualizări

Sâmbătă, în fața a circa 2000 de spectatori, Sepsi Sfântu Gheorghe a repurtat prima victorie acasă de când a revenit în Liga a II-a, în acest sezon. Echipa roș-albă a învins cu 1-0 Luceafărul Oradea. În minutul 35, covăsnenii au marcat în poarta orădenilor, în urma unui corner executat de Bogdan Minciună și deviat cu capul de Mitra Szilard.

„A venit și prima victorie acasă. Am muncit foarte mult pentru această victorie, s-a și văzut pe teren“, a spus antrenorul Sepsi OSK, Valentin Suciu. Potrivit lui Suciu, jucătorii Sepsi OSK au avut trac după înfrângerea din prima etapă, cu Brașovul, dar, cum antrenorul a analizat și discutat fazele meciurilor cu sportivii, aceștia au învățat din greșelile trecute și au comis mai puține erori în meciul cu Oradea. „Sunt bucuros că am câștigat (...). Și băieții au înțeles că, dacă nu pun suflet (...) nu avem cum să nu atragem victoria de partea noastră“, a spus tehnicianul. Acesta și-a felicitat fotbaliștii, adăugând că mai au mult de muncă: „Încă nu suntem o echipă închegată, avem jucători cu nume, cu personalitate (...) dar încă lipsește spiritul de echipă“.„A fost un joc în care am avut inițiativă de la început și până la sfârșit, ne-am creat foarte multe ocazii, trei-patru au fost mari ocazii. Însă lipsa de concentrare a făcut ca rezultatul să fie în defavoarea noastră. Ăsta este fotbalul, încercăm să ne adunăm rândurile și să ne pregătim mult mai bine, pentru că ne așteaptă două jocuri destul de grele acasă“, a declarat antrenorul orădenilor, Florin Fărcaș.

Sâmbăta viitoare, covăsnenii vor întâlni, în deplasare, CS Afumați. „Acum sper ca victoria aceasta să ne ridice puțin moralul și să dea mai multă încredere pentru jocul (...) cu Afumațiul. Suntem încrezători, dar trebuie să fim și realiști. Până la urmă, jucăm în deplasare, și jocurile din deplasare sunt tratate altfel. Sper ca să nu avem probleme de lot, să fie toată lumea aptă din punctul de vedere al sănătății (...) pentru că avem nevoie de toată lumea din lot“, a subliniat Suciu.

 

 

Teme articol: victorie fotbal Sepsi OSK
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.