ACTUALITATE 22 august 2016

Trei accidente grave, vineri în judeţul Covasna

de Covasna Media | 807 vizualizări

Trei accidente grave de circulație au avut loc vineri, 19 august, la nivelul județului Covasna, potrivit Inspectoratului de Poliție al Judeţului Covasna. Acestea au avut loc pe DN2D în afara localității Ojdula, DN10 în localitatea Brădet și pe DN13E în localitatea Reci. Trei victime au fost rănite grav în urma accidentelor.

La Ojdula a fost accidentată o femeie în vârstă de 71 de ani, care se deplasa pe bicicletă. Aceasta „nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a fost lovită de un autoturism condus regulamentar de către un bărbat. În urma impactului bătrâna a fost grav rănită”, arată comunicatul Poliţiei, care menţionează şi că accidentul a avut loc în jurul orei 10,20.

„Poliţiştii le recomandă bicicliştilor să circule cu atenţie, să se asigure temeinic şi să semnalizeze manevra înainte de aschimba direcţia de mers”, mai informează autorităţile.

Şi pe DN10 în localitatea Brădet, aparţinătoare Întorsurii Buzăului, s-a produs un accident care a dus la rănirea gravă a unei femei în vârstă de 69 de ani. „Din cercetări s-a stabilit că un bărbat de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul într-o curbă uşoară la dreapta a părăsit carosabilul şi s-a oprit într-un pârâu”, spun anchetatorii.

În accidentul din localitatea Reci un motociclist a suferit răni grave. „Din cercetări a reieşit că un bărbat de 35 de ani, care conducea o motocicletă, dinspre Sfântu Gheorghe către Covasna, nu a adaptat viteza de deplasare iar într-o curbă la dreapta a derapat şi a căzut pe partea carosabilă”, informează IPJ Covasna, care mai notează că evenimentul a avut loc în jurul orei 19:50, pe DN 13E, în localitea Reci.

„Recomandăm conducătorilor auto să circule întotdeauna cu prudenţă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare la condiţiile de drum şi să nu facă manevre riscante. Asiguraţi-vă înainte de exectuarea oricărei manevre că acestea poate fi efectuată în condiţii de siguranţă. Respectaţi regulile de circulaţie şi puneţi pe primul plan viaţa dumneavoastră şi a celorlalţi participanţi la trafic”, transmit reprezentanţii Poliţiei.

Teme articol: Covasna accident
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.