SOCIAL 25 august 2016

Numărul românilor dispăruţi după cutremurul din Italia a ajuns la 18

de Mediafax | 794 vizualizări

Numărul românilor care sunt daţi dispăruţi în cutremurul din Italia a crescut de la 11 la 18, însă în continuare sunt cinci cetăţeni români care şi-au pierdut viaţa, potrivit ultimelor informaţii ale Ministerului Afacerilor Externe.

Potrivit sursei citate, numărul cetăţenilor români răniţi în cutremur a ajuns la 5, iar în ceea ce priveşte semnalările privind cetăţenii români daţi dispăruţi, numărul cazurilor aflate în atenţia Ministerului Afacerilor Externe este, până la acest moment (joi seara - n.red.), de 18 persoane.

„Verificările complexe sunt efectuate de echipele consulare mobile atât în baza informaţiilor oficiale furnizate de către autorităţile italiene cât şi a celor primite din partea familiilor celor dispăruţi“, potrivit sursei citate.

Alţi trei români şi-au pierdut viaţa în cutremurul din Italia, bilanţul ajungând la cinci români morţi, anunţa MAE în cursul după-amiezii de joi. „Potrivit ultimelor informaţii obţinute din Italia, a fost confirmat decesul altor trei cetăţeni români în urma seismului survenit la data de 24 august 2016 pe teritoriul Italiei. Astfel, la acest moment, numărul cetăţenilor români care şi-au pierdut viaţa în urma cutremurului este de cinci persoane“, a precizat MAE într-un comunicat de presă.

De asemenea, ministerul anunţa că sunt 11 persoane dispărute şi că verificările sunt în curs de derulare.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.