ACTUALITATE 25 august 2016

Raportul de ţară despre nevoile tinerilor români, conceput în judeţul Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 942 vizualizări

22 de reprezentanţi ai Ministerului Tineretului şi Sportului şi ai celor mai importante organizaţii de tineret din România s-au întâlnit zilele acestea la Centrul de Agrement de la Pădureni. Scopul reuniunii este cel de a redacta raportul de ţară care reflectă nevoile reale ale tinerilor din România.

„Este vorba despre reprezentanţii celor mai mari organizaţii din ţară, selectate pentru a face parte din Grupul de Lucru pentru Dialog Structurat. La Pădureni se va concepe Raportul de ţară cu care România se va prezenta în faţa Comisiei Europene”, a precizat consilierul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Covasna, Cătălin Lazăr, care a ţinut să puncteze că baza raportului sunt consultările avute în teritoriu şi evenimentele organizate de membrii Grupul de Lucru.

„Faptul că suntem gazdă, pe noi cel puţin, ca Direcţie Judeţeană pentru Sport şi Tineret, ne bucură şi ne onorează”, a mai spus Lazăr.

Potrivit Ministerului Tineretului şi Sportului, „în Grupul Național de Lucru sunt următoarele organizații: Alianţa Naţională a Organizaţiilor Studenţeşti din România, Consiliul Naţional al Elevilor, Consiliul Tineretului din România, Federaţia Asociaţiilor de Basarabeni din România, Federația YMCA, Forumul Tinerilor din România, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România, Reţeaua de Iniţiativă a Adolescenţilor. În cadrul Grupului Naţional de Lucru sunt invitaţi în calitate de participanți permanenți reprezentanți ai Agenţiei Naţionale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale, Ministerului Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice şi Ministerului pentru Consultare Publică şi Dialog Civic”, arată site-ul www.mts.ro.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.