ACTUALITATE 3 august 2016

„Ce sunt Jocurile Olimpice de vară?”, carte cadou pentru abonaţi

de Covasna Media | 946 vizualizări

Abonaţii ziarului „Observatorul de Covasna” primesc gratuit vineri, 5 august, cartea „Ce sunt jocurile Olimpice de vară?”.

Cartea relevă multe informaţii interesante, printre care şi că primele Jocuri Olimpice au avut loc în urmă cu peste 2700 de ani, un înotător olimpic a ajuns să primească rolul lui Tarzan în filme sau că o gimnastă americană a concurat având o entorsă la gleznă - și a câștigat aurul. Volumul, scris de Gail Herman, ilustraţii de Stephen Marchesi, a fost publicat anul acesta.

Cartea poate fi achiziţionată şi de la chioşcurile de ziare, împreună cu ziarul, la preţul de 14,99 de lei.

Anul acesta merită mai mult decât oricând să fiţi abonaţi ai ziarului! Pe lângă informaţiile complete, suplimentele tematice şi premii surpriză, fiecare abonat primeşte şi cărţi cadou. Prima carte cadou, care a ajuns la abonaţii „Observatorul de Covasna” în luna februarie, a fost „Biografia unui cosmonaut – Dumitru Prunariu”, scrisă de Annie Muscă. Începând din luna martie, abonaţii au primit cadou volume din colecţia „Cine a fost”. Astfel, la „Observatori” au ajuns gratuit cărţile „Cine a fost Wolfgang Amadeus Mozart?”, scrisă de Yona Zeldis McDonough, „Cine a fost Isaac Newton”, a cărei autoare este Janet B. Pascal sau „Cine a fost Leonardo da Vinci?” de Roberta Edwards.

„Este o inițiativă venită în sprijinul părinților, dar și educatorilor. Genul acesta de cărți fac mult mai ușoară promovarea unor informații de cultură generală. Cred că detaliile despre Mozart, Newton, Einstein sau Picasso trebuie să facă parte din bagajul cultural al fiecărui individ. Noi încercăm prin promovarea acestei colecții să aducem cultura mai aproape de publicul larg. Nu îmi închipui un viitor în care copiii de astăzi să nu știe cine a fost Mozart. Totodată prin oferirea cărții gratuit pentru abonați, dorim să le arătăm încă o dată că anul acesta merită mai mult ca oricând să fii abonat «Observatorul de Covasna»”, a declarat Daniel Santa, directorul ziarului.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.