ACTUALITATE 6 septembrie 2016

Show Time începe toamna în forţă

de Iulia Drăghici - Taraș | 939 vizualizări

Începutul de toamnă aduce Clubului Sportiv Show Time din Sfântu Gheorghe nu doar un nou sediu, proaspăt inaugurat, ci şi premii importante în palmaresul sportivilor de aici.

„Suntem încrezători în potenţialul sportivilor noştri şi ne dăm toată silinţa ca aceştia să beneficieze de cele mai bune condiţii de antrenament. Datorită acestui fapt, asociaţia a deschis de curând un centru de Arte Marţiale şi Fitness în locaţia fostului Restaurant Consic unde membrii clubului, şi nu numai, au posibilitatea de a se antrena şi a cunoaşte metode de dezvoltare şi îmbunătăţire a performanţei atletice şi a sănătăţii umane. Suntem deschişi pentru a colabora cu antrenori / instructori atestaţi ce doresc a dezvolta sportul individual şi de masă”, transmit coordonatorii printr-un comunicat de presă.

Echipa de ciclism a cucerit un loc I

Vlad Pescaru, membru al echipei de ciclism a clubului Show Time, s-a clasat pe locul I la categoria Open la concursul de de ciclism montan „Mogoşa Downhill Challenge”, ce a avut loc în staţiunea Mogoşa, situată la 17 km de Baia Mare (Maramureş), în perioada 2 – 4 septembrie.

„Evenimentul a avut startul de pe Vârful Mogoşa, adunând la start peste 100 de ciclişti ce au participat la categoriile Hardtail, Open, Juniori, Elite, Masters şi Feminin care s-au întrecut pe un traseu cu o lungime de 2 km şi o diferenţă de nivel de aproximativ 500 de metri”, arată comunicatul de presă.

Cei 5 ciclişti Show Time au participat la această etapă a Cupei Naţionale de Downhill a României cu sprijinul financiar al Primăriei Sfântu Gheorghe, prin intermediul programului „Sfântu Gheorghe sprijină Sportul”.

Echipa de Ju-Jitsu a câştigat patru locuri I

Seria învingătorilor nu se încheie aici. Tot în sfârşitul de săptămână trecut, membrii echipei de ju-jitsu Show Time au participat la „Cupa Kokoro & Braşov Open 2016”. La competiţie au fost prezente 17 cluburi din ţară, respectiv peste 300 de concurenţi.

„Sportivii clubului din Sfântu Gheorghe au luptat la probele de fighting şi ne-waza, reuşind să domine clar categoriile de concurs -57 kg feminin U18 ani prin sportivele Mihalca Izabella Zina, locul 1 la ne-waza / locul 2 la fighting, Neagu Alexandra Codruţa, locul 1 la fighting / locul 2 la ne-waza, şi categoria -34 masculin U15 ani prin sportivii Artene Vlad, locul 1 la ne-waza / locul 2 la fighting, Neagu Mihail Valentin, locul 1 la fighting / locul 2 la ne-waza. Au urcat pe podium, aducând medalii pentru echipă şi sportivii Popa Ştefania la categoria -52 kg feminin U18 ani cu un loc 3 la proba ne-waza, Andronic Vlad şi Pantelimon Andrei Alin la categoria -25 kg masculin U9 ani cu locul 2 respectiv locul 3 la aceeaşi probă ne-waza”, informează coordonatorii.

Înscrieri la Shotokan Karate-Do şi Ju-Jitsu Sportiv şi programe speciale de mişcare

Tot din comunicatul de presă transmis de Show Time aflăm că în această perioadă se desfăşoară şi înscrieri la activităţile clubului, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi. „Acum, la început de an şcolar şi de toamnă, facem înscrieri pentru copii şi adulţi pentru grupele de Shotokan Karate-Do şi Ju-Jitsu Sportiv, iar pentru doamne şi domnişoare ce doresc să slăbească sau să se tonifice muscular avem pregătite programe speciale de mişcare sub coordonarea unei echipe cu experienţă ce este gata să vă stea la dispoziţie cu sfaturi şi discuţii despre performanţă sportivă, nutriţie şi antrenamente personalizate”, transmite aceeaşi sursă.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.