ACTUALITATE 26 septembrie 2016

Lucrări pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe. Trafic îngreunat

de Iulia Drăghici - Taraș | 899 vizualizări

Pe mai multe străzi din Sfântu Gheorghe se derulează zilele acestea lucrări în vederea modernizării conductelor de gaze naturale și a străzii Lăcrămioarei.

„Trecerea la noile conducte de gaze naturale afectează mai multe străzi, acesta este motivul pentru care sunt săpături în străzile Ciucului, Gróf Mikó Imre, Fabricii, Libertății și în fața Regiei Naționale a Pădurilor”, arată un comunicat de presă al Primăriei.

Modernizarea reţelei de gaz vine după ce lucrările de pe strada Kós Károly ar fi afectat conductele vechi. „În strada Kós Károly, în partea cuprinsă între strada Kriza János și strada Țigaretei se execută lucrări de modernizare. Lucrările la fundația străzii care folosesc o tehnologie specială ar fi afectat conductele vechi. În scopul evitării unor probleme pe viitor, conductele vechi de gaz au fost înlocuite cu unele noi și noile țevi sunt pregătite pentru conectarea gospodăriilor la rețeaua de gaze naturale. (...) Lucrările de modernizare din strada Kós Károly continuă după ce toate gospodăriile sunt racordate la noile conducte de gaze naturale. Vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea Dvs !”, transmite aceeaşi sursă.

De asemenea, locuitorii orașului Sfântu Gheorghe sunt îndemnaţi de autorităţile locale să evite circulaţia cu autoturismele în orele de vârf, deoarece, din cauza lucrărilor de modernizare derulate pe strada Lăcrămioarei, traficul este îngreunat.

„Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe atrage atenția locuitorilor că între orele 7.30 și 8.15 circulația este îngreunată de lucrările ample de modernizare din strada Lăcrămioarei. Dacă este posibil, vă rugăm să folosiți rute alternative sau să evitați orele de vârf. La semafoarele din intersecția dintre străzile Grigore Bălan și 1 Decembrie 1918 conducătorii auto care circulă spre centru din direcția Zonei Gării vor avea la dispoziție un timp de trecere prelungit cu 10 secunde. Primăria cere înțelegerea locuitorilor”, informează un comunicat de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
HUNRO-ROHUN, 28 septembrie 2016
Primăria cere înțelegerea locuitorilor?!? Asta este o gluma buna, de 10 ani numai santiere nimic facut ca lumea. Dar sa mai avem rabdare! Orasul asta e ca in evul mediu la nivel de trafic.
R, 27 septembrie 2016
vin alegerileeeeeeeee
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.