ACTUALITATE 21 septembrie 2016

Rezultate excelente obţinute de sportivii covăsneni la Campionatele Balcanice de Ju-Jitsu

de Covasna Media | 1013 vizualizări

La sfârșitul săptămânii trecute (16-18 septembrie 2016), oraşul Larnaca din Cipru a fost gazda celei de a 13-a ediții a Campionatului Balcanic de Ju-Jitsu (deschis și pentru participarea sportivilor din afara spațiului balcanic) pentru seniori, juniori U21, aspiranți U18 și copii U12, precum și a celei de a 4-a ediții a Cupei Mondiale de Ju-Jitsu cadeți U15.

La această competiţie au participat peste 570 sportivi din 22 de ţări (Germania, Polonia, Rusia, Franţa, Israel, Emiratele Arabe Unite, Italia, Belgia, Grecia, Elveţia, Suedia, Ucraina, Bulgaria, Serbia, Turcia, Muntenegru, Bosnia Herţegovina, Danemarca, Olanda, Cipru şi România).

Având în vedere însemnătatea celor două competiții organizate simultan, Departamentul de Ju-Jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale (FRAM) s-a prezentat la concurs cu un lot format din 18 sportivi, printre aceştia numărându-se şi 5 sportivi din judeţul Covasna, legitimaţi la cluburile CSM Sfântu Gheorghe si C.S. SAMURAI OPS Sf. Gheorghe, rezultatele acestora fiind următoarele: Locul I (medalie de aur) Oltean Cristina / Antal Robert echipa de duo-show seniori, Oltean Veronica-Elena locul I medaliata cu aur la cat.U12 ani 24kg. Fighting, Locul III medalie de bronz Bejenaru Vasile seniori -85kg ne-waza (ju-jitsu brazilian) si Tamas David Fighting, cat.-38kg U12 ani. O evoluţie deosebit de bună a avut-o sportivul Vasilică Bejenaru, component al clubului CSM Sf. Gheorghe, care a fost aproape de câștigarea unei a doua medalii de bronz, în cadrul sistemului Fighting, pierzând meciul pentru bronz la un singur punct, în ultimele două secunde.

Clubul Sportiv Municipal a acoperit cheltuielile de deplasare ale sportivilor seniori Bejenaru Vasile, Antal Robert şi ale antrenorului Petru Oltean, iar Clubul Sportiv SAMURAI OPS Sfântu Gheorghe a acoperit o parte din cheltuielile de deplasare ale sportivilor Oltean Cristina, Oltean Veronica si Tamas David însoţiţi de instructorul Tamas Attila.

„Rezultatele meritorii obținute de sportivii noștri ne dau încredere în șansele de a continua să aducem medalii pentru România și în viitor. Am participat la probe grele de concurs, de seniori unde practic au şanse la medalie doar profesioniştii. Mulţumim pe această cale tuturor acelora care ne-au ajutat la obţinerea acestor rezultate frumoase: Consiliului Local pentru proiectul „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul”, domnului director George Carcadia de la CSM, părinţilor, sponsorilor, presei locale care ne ajută în permanenţă cu mediatizarea tuturor evenimentelor”, au menţionat antrenorii într-un comunicat de presă.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
Cristian, 23 septembrie 2016
C.S. Show Time saluta performanta sportivilor de ju-jitsu ce au reprezentat judetul si municipiu !
Marius Mariusin, 22 septembrie 2016
Rezultate remarcabile ... ANALIZA Oltean Cristina si Antal Robert au fost recompensati cu medalia de aur de catre organizatori deoarece nu au existat alte echipe inscrie ... se deduce de aici ca citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.