ACTUALITATE 17 octombrie 2016

44 de cereri la programul de excursii al Fundaţiei Comunitare Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 681 vizualizări

Programul „Nu numai un loc pe hartă” al Fundaţiei Comunitare Covasna a dovedit şi anul acesta interes din partea elevilor şi cadrelor didactice covăsnene. Având în vedere că numărul cererilor este mai mare decât bugetul alocat programului, coordonatorii vor face publică lista beneficiarilor marţi, 18 octombrie, prin intermediul site-ului oficial www.hka.ro.

În total s-au înregistrat 44 de aplicaţii pentru acest program, al cărui scop este dedicat cunoaşterii valorilor locale prin intermediul excursiilor de o zi. „Majoritatea aplicațiilor sunt din Sfântu Gheorghe (21), dar au fost aplicații numeroase din tot județul: Târgu Secuiesc (6), Baraolt (2), Covasna (2), dar şi din provincie (13). Cele mai multe aplicații au venit de la Colegiul Székely Mikó, în total 6. Fondul de proiect este de 30.000 lei, iar prin aplicațiile primite s-au solicitat 53.152 lei”, arată un comunicat de presă al Fundaţiei Comunitare Covasna.

Programul a ajuns anul acesta la ediţia a V-a, iar potrivit organizatorilor, circa 1.500 de elevi beneficiază anual de excursiile de o zi.

Între timp, Fundaţia Comunitară Covasna derulează înscrierile pentru „Programul de Talente”. 60 de elevi şi studenţi, cu vârste între 6 şi 20 de ani din judeţele Covasna, Harghita şi Mureş vor putea beneficia de burse în valoare de 1.000 de lei fiecare, în anul şcolar 2016/2017, dacă se înscriu, conform procedurii prezentate pe site, până în 24 octombrie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.