ACTUALITATE 17 octombrie 2016

Accident din cauza lipsei marcajului pietonal la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 806 vizualizări

Luni, 17 octombrie 2016, în jurul orei 12:10, pe strada Banki Donath din Sfântu Gheorghe a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a două persoane.

Din cercetările efectuate de polițiștii care s-au deplasat la fața locului s-a stabilit că un bărbat de 68 de ani care conducea un autoturism pe strada Banki Donath a lovit o bătrână și un copil care se angajaseră în traversarea străzii prin loc permis, semnalizat prin indicator rutier, dar fără marcaj pe carosabil.

În urma evenimentului femeia de 74 de ani a fost rănită grav, iar minora în vârstă de 6 ani a suferit răni ușoare. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu prudență și să respecte indicatoarele rutiere. Locurile unde trecerea pietonilor este permisă este semnalizată prin indicatoare rutiere și/sau marcaje rutiere pe partea carosabilă.

(Biroul de Presă al IPJ Covasna)

 

Teme articol: accident marcaj pietonal
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
ion, 18 octombrie 2016
hunro-rohun care-i problema ta frate daca eu vreau sa merg cu masina 5 m sa cumpar o rosie nu 0.5 kg cum zici tu,ce te *********..merg pe banii mei si cu masina mea daca tu crezi ca asta-i motivul citeste integral
HUNRO-ROHUN, 18 octombrie 2016
Nu este motivul principal lispa marcajului, ca nu traim intr-un megalopolis de oras ca domnul respectiv sa nu fi trecut acolo in viata lui. Si a uitat ca se afla acolo o trecere de pietoni, problema citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.