ACTUALITATE 24 octombrie 2016

Retroparada Toamnei, la a doua ediție la Sfântu Gheorghe

de Sever Ioan Miu | 816 vizualizări

45 de autovehicule și 5 motociclete, majoritatea trecute de 30 de ani, aduse din patru județe, au fost prezente sâmbătă în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, la a doua ediție a evenimentului Retroparada Toamnei.

“Participanții au venit din județele Brașov, Covasna, Harghita și Mureș. Față de anul trecut au fost mai multe, deși timpul a fost mai nefavorabil. Au fost și un Jeep Willys care a “făcut” Coreea și Vietnamul, în timpul războiului (...). Jumătate dintre retromobilele venite prima oară la Retroparadă au fost motocicletele, de la clasică Mobra până la Royal Enfield și au fost foarte multe Trabanturi”, ne-a declarat Perpits Thomas, reprezentantul organizatorilor,  Retromobil Club Covasna.

“E făcută pentru o viață, nu are plastic, nu are electronice, nu are piese care să se strice așa repede și e mai durabilă”, ne-a declarat unul dintre participanții la retroparadă Mogos Janos, despre mașina sa, un Opel Rekord fabricat în 1986 în Germania. “E foarte bună Retroparada și ar trebui să fie cât mai multe din acest gen de parade”, ne-a declarat un vizitator.

retro2retro3

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.