ACTUALITATE 30 octombrie 2016

Márton Árpád (UDMR Covasna): „Înnoirea Parlamentului a dus la cea mai catastrofală activitate a acestuia”

de Agerpres | 1208 vizualizări

Deputatul UDMR Covasna Márton Árpád, care va candida pentru cel de-al optulea mandat la alegerile din luna decembrie, este de părere că înnoirea Parlamentului a dus la „cea mai catastrofală activitate” a acestuia din ultimii ani.

Márton Árpád a declarat că în Parlament au intrat persoane cu probleme penale, fără experienţă politică şi nepregătite profesional, care au contribuit la alterarea imaginii forului legislativ.

„Imaginea Parlamentului este aşa cum este, foarte bine cunoscută, o imagine sumbră, ca să spun aşa, şi pe deplin meritată. Printre altele, acest Parlament arată aşa cum arată din cauză că a fost înnoit în procent de două treimi, majoritatea parlamentarilor de astăzi nu au fost niciodată parlamentari. Deci o astfel de înnoire iată unde a ajuns, la cea mai catastrofală activitate a Parlamentului României. Pentru că aceşti oameni noi nu au venit nici cu mai puţine probleme penale, pot să spun chiar că majoritatea oamenilor cu probele penale sunt dintre aceştia noi, nu au venit nici cu un apetit mai mare de lucru, nici cu un profesionalism, unii dintre ei niciodată nu au făcut nimic, deci o astfel de înnoire a Parlamentului va deteriora şi mai mult activitatea parlamentară”, a declarat Márton Árpád.

Parlamentarul covăsnean va candida pentru un nou mandat pe locul al doilea pe lista UDMR Covasna, un loc considerat eligibil. Din 1990 şi până în prezent, UDMR Covasna a reuşit să îşi adjudece în mod constant la nivel de judeţ ambele mandate de senatori şi trei dintre cele patru mandate de deputat.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
lili, 31 octombrie 2016
"Profesionistul" Marton Arpad da lectii, evident, dupa 7(SAPTE!!) mandate in Parlament, mandate in care a dormit cot la cot cu colegii lui penali atunci cand nu a atacat DNA si ANI, astea au fost citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.