ACTUALITATE 2 octombrie 2016

Cinema ca la tine acasă, în Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1225 vizualizări

Cinematograful 9D din Sfântu Gheorghe pregătește schimbări importante din 4 octombrie. Sala de cinema va putea fi închiriată de grupuri de până la 12 persoane pentru a viziona la alegere filme 2D și 3D. Aşadar, sala cu efecte speciale va putea fi utilizată şi în vederea vizionării lungmetrajelor.

„Noi dăm în chirie filmul şi sala. (...) Am vrut să aducem ideea aceasta de „home cinema” la noi, pentru ca oamenii care vin aici la film să se simtă ca acasă. Aici poţi să îţi alegi şi filmul, dar şi cu cine vrei să vii”, a spus asociatul firmei care coordonează cinematograful 9D, Fejer Andrea.

Programul „Home Cinema” va funcţiona de marţi până duminică. În timpul săptămânii acesta începe la ora 14, iar în weekend de la ora 11,30. Preţurile variază în funcţie de ora aleasă, de la 80 de lei la 200 de lei.

Din colecția de filme 3D pe care o are în prezent cinematograful se găsesc: „Angry Birds”, „Hotel Transylvania”, „Happy Feet”, „San Andreas” sau „Avatar”.

Cinematograful 9D s-a deschis în vara anului trecut. De atunci, circa 19.000 de persoane au încercat experienţa filmelor 9D la Sfântu Gheorghe. Cele mai populare filme 9D sunt cele horror şi roller coaster.

În paralel, după 4 octombrie, vor rula şi filmele 9D, iar preţul rămâne acelaşi, de 5 lei de persoană.

Informaţii şi rezervări se fac la sediul cinematografului, din strada Konsza Samu, nr. 3.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.