ACTUALITATE 23 noiembrie 2016

VIDEO: Sepsi OSK, victorie la limită cu ultima clasată

de Sever Ioan Miu | 827 vizualizări

Miercuri, Sepsi OSK a câștigat la limită, cu 3-2, meciul disputat pe teren propriu cu ultima clasată în Liga a II-a, Metalul Reșița. Golurile au fost marcate de Hadnagy (minutul 19), Huiban (21’) și Issa (64’), pentru covăsneni, în timp ce cele două goluri ale bănățenilor au fost marcate de Ghinga (38’, 52’).

„A fost un meci foarte greu, știam că o să întâlnim o echipă ambițioasă, iar terenul a fost destul de dificil. Din păcate ne-am îngreunat noi singuri situația, prin câteva greșeli personale. De asemenea, trecerea timpului a apăsat pe umerii jucătorilor, dar până la urmă este bine că am reușit să câștigăm“, a declarat Valentin Suciu, antrenorul Sepsi OSK.

„A fost o mare luptă, suntem bucuroși că am reușit să câștigăm și (...) că am mai acumulat încă trei puncte“, a spus și patronul Sepsi OSK, Diószegi László, despre meciul cu ultima clasată. El a  adăugat că jucătorii Reșiței au fost mai puternici decât se aștepta multă lume. „Clasamentul este mincinos, pentru că echipa merită mai mult din punctul meu de vedere. Sunt jucători care pot să facă oricând diferența”, a remarcat, cu fairplay, și Suciu.

În urma meciului cu Sepsi OSK, Metalul trece pe antepenultimul loc, în timp ce băieții noștri rămân pe a doua poziție în clasament, la egalitate de puncte cu FC Brașov, dar cu un golaveraj mai bun.

https://youtu.be/bx0zCCrEBR0

 

Teme articol: victorie Sepsi resita
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.