ACTUALITATE 28 noiembrie 2016

Handbal, junori II: Victorii pe linie pentru CSM Sfântu Gheorghe

de Sever Ioan Miu | 1168 vizualizări

Echipa de handbal masculin junori II a Clubului Sportiv Muncipal (CSM) Sfântu Gheorghe a încheiat duminică prima parte a campionatului național - Turneul de sală I - desfășurată între 24-27 noiembrie la Moreni (Dâmbovița). Turneul a adus, pentru covăsneni, patru victorii în tot atâtea meciuri disputate. Astfel, băieții noștri au învins Tricolorul Breaza cu 36:15,  Petrolul Moreni cu 32:28, CS Blejoi cu 25:19, și au trecut, în meciul de duminică, de Olimpic Mizil cu 36:16.

„Antrenorul Viorel Bărbos felicită toți jucătorii: portarii Kalanyos Emanuel, Șerban Alin Mihai și jucătorii de câmp Daczo David, Corodeanu Corneliu, Chira George, Rode Laszlo - care este și component al centrului național de Excelență din Sighișoara -, Mirică Raul, Simon Aba, Raduly Eduard, Antonescu Cătălin, Bodros Răzvan, Nagy Attila, Câmpean Alexandru și Teglas Hunor,

Antrenorul remarcă spiritul de echipă, efortul pe care acești tineri il fac zi de zi în pregatire (...) și consideră că  dacă vor da dovadă de aceeași abnegație și seriozitate, vor putea progresa mult și vor face cinste sportului covăsnean și orașului Sfântu Gheorge”, ne-au comunicat reprezentanții CSM. Totodată, potrivit aceleiași surse, „directorul George Carcadia, prezent la ultimele jocuri ale echipei, i-a asigurat pe tinerii handbaliști de tot sprijinul financiar și material din partea CSM, arătându-și convingerea că Sfântu Gheorghe va avea din nou o echipă într-un turneu final, continuând munca de cinci ani a antrenorului Viorel Bărbos și a rezultatelor bune obținute și în campionatul trecut”.

Apel către autorități pentru un program dedicat tinerilor handbaliști

Și președintele secției de handbal din partea CSM Sfântu Gheorghe, Chira Ovidiu, a felicitat jucătorii și întregul colectiv. „Este păcat de munca acestor copii de cinci ani și munca de încă trei ani din viitor dacă nu se vor face eforturi ca acești tineri înzestrați cu talent să poată forma o echipă care să fie înscrisă, pentru început în liga A de hadbal masculin. În acest sens, ar fi necesar ca atât Consiliul Local, Consiliul Județean cât și Clubul Sportiv Municipal să înceapă un program și un proiect pe termen mediu ca acești tineri să aibă șansa de a reprezenta atât județul, cât și sportul covăsnean în elita handbalului masculin național”, a mai spus oficialul CSM.

Handbal juniori II - 3

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.