ACTUALITATE 2 noiembrie 2016

Concurs pentru pasionaţii de automobilism şi off road

de Iulia Drăghici - Taraș | 899 vizualizări

Clubul Auto Crono din Sfântu Gheorghe organizează încă un eveniment dedicat pasionaților de automobile și off road. Nexxon Off Road Adventure Covasna va avea loc în sfârșitul de săptămână care vine, adică 5–6 noiembrie.

„Sunt pregătite trasee diversificate pentru categoriile Standard (maşini de teren nemodificate) şi Open (maşini de off road modificate). Sâmbătă se va da startul pentru desfăşurarea probei de TROPHY, care este o probă de orientare în pădure după un traseu bine stabilit, însumând circa 50 de kilometri. Duminică se vor desfăşura probele de Trial pe terenul amenajat în zona pârtiei de schi, de la ora 11:00, unde sunt aşteptaţi toţi iubitorii de off road”, transmit organizatorii concursului.

Înscrierile se fac fie prin e-mail: autocrono@gmail.com, fie prin telefon, la numărul 0740 944 841. În ceea ce priveşte taxele, persoanele care vor să se alăture evenimentului încă de vineri trebuie să achite 300 lei de persoană, sumă care include cazarea, masa şi asigurarea. Participarea la eveniment începând din ziua de sâmbătă va costa 250 de lei de persoană.

Susţinători ai evenimentului sunt Consiliul Judeţean Covasna şi Primăria, respectiv Consiliul Local Covasna.

2016 offroad plakat

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.