ACTUALITATE 24 noiembrie 2016

Întorsurenii pot fi „Cinefili pentru o zi”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1137 vizualizări

Asociaţia tinerilor întorsureni „Be Free” revine cu un eveniment la fel de interesant precum cele cu care ne-a obişnuit şi până acum. Sâmbătă, 26 noiembrie, începând cu ora 17, iubitorii de film sunt aşteptaţi la Clubul Copiilor din Întorsura Buzăului la acţiunea „Cinefil pentru o zi”.

„Fie că ți-ai făcut ori nu planuri pentru sâmbătă, 26 noiembrie, noi, grupul de inițiativă „Be Free”, îți propunem să ieşi din rutină şi să ni te alături la o seară dedicată filmelor! Ia-ți cu tine prietenii şi familia, pături, ceva de ronțăit şi băut (nu băuturi alcoolice, sunt alte ocazii şi pentru ele) şi fii sigur că noi vom fi cei care ne vom ocupa de voia bună!”, arată anunţul postat de „Be Free” pe Facebook.

Potrivit organizatorului Mădălina Marin, „acest eveniment este destinat iubitorilor de Cinefili Intorsuracinematografie, dar și celor care sunt dornici să petreacă o seară de weekend într-o atmosferă plăcută. Ne dorim o zi memorabilă, în urma căreia vom reuși să punem un zâmbet pe față oaspeților noștri. Vom avea un film destinat copiilor, apoi filme de tip comedie, acțiune sau horror, la alegerea publicului. Activitățile noastre încep să prindă din ce în ce mai mult contur, ceea ce ne bucură enorm. Ultima proiecție de film pe care am avut-o în aer liber a adunat aproximativ 50 de persoane. Ne dorim ca oamenii să vină pentru „altceva”, pentru nou și pentru distracție, așa că îi așteptăm pe doritori, fie că sunt 10 sau 50 de oameni. „Cinefil pentru o zi” înseamnă în câteva cuvinte amuzament, comunicare, curiozitate, toate așezate sub semnul pasiunii tinerilor pentru diversitate și implicare în activități locale”.

Asociaţia „Be Free” a mai organizat astfel de evenimente, printre care şi un campionat de baschet, jocuri şi bătăi cu apă în aer liber, drumeţii în zona Buzaielor, proiecţii de film, târg de carte, strângeri de fonduri şi campanii umanitare. Grupul de tineri din Întorsura Buzăului reuşesc aşadar să se remarce prin activităţile recreative organizate, care implică oameni din întreaga comunitare şi care nu necesită bugete exagerate.

 

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.