ACTUALITATE 8 decembrie 2016

Peste 70 de expozanţi la Târgul de Crăciun

de Iulia Drăghici - Taraș | 795 vizualizări

În mai puțin de 10 zile orașul Sfântu Gheorghe va da startul unei noi ediții a Târgului de Crăciun. În perioada 16–24 decembrie, peste 70 de expozanţi, respectiv meşteşugari, producători autohtoni, comercianţi și unităţi de alimentaţie publică, vor fi prezenți în Piața Centrală zilnic între orele 12 și 20, cu excepţia Ajunului Crăciunului, când programul se va desfăşura între orele 10 şi 14.

Potrivit organizatorilor, atmosfera de sărbătoare a Târgului va fi creată de artişti locali şi copii care vor evolua pe scena amplasată în Piaţă.

În ceea ce priveşte noutăţile, Primăria a anunţat că va completa căsuţele deja existente cu două modele noi (în total 20 de căsuţe noi), pentru a spori atmosfera de târg de poveste. Unul dintre noile modele a fost proiectat de scenograful Bagoly Zsuzsanna special pentru târgul din Sfântu Gheorghe.

„Timp de nouă zile îi așteptăm pe toți cei care doresc să-și aleagă cadouri din produse meșteșugărești, cărți, produse ale producătorilor autohtoni și ale comercianților. Pe timpul Târgului de Crăciun atmosfera festivă va fi asigurată de programe muzicale şi bunătăţi de sezon”, transmit autorităţile locale prin intermediul evenimentului promovat pe Facebook.

Târgul de Crăciun este organizat de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe şi Casa de Cultură „Kónya Ádám”.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.