ACTUALITATE 29 decembrie 2016

Reabilitarea drumurilor județene continuă și în 2017

de Iulia Drăghici - Taraș | 2295 vizualizări

Pentru anul viitor autoritățile covăsnene anunță că vor continua lucrările la drumurile de interes județean. Drumul spre localitatea Ilieni este una dintre prioritățile Consiliului Județean (CJ), dar și DJ 121A, între Leț și Moacșa, care va intra în modernizare în 2017.

„Pentru modernizarea drumului județean (DJ) 121A, între Leț și Moacșa s-a suplimentat suma cu 3,1 milioane de lei de la Consiliul Județean”, a declarat președintele Tamás Sándor, într-o conferință de presă.

În ceea ce privește stadiul lucrărilor la drumul spre Ilieni, președintele CJ a precizat că s-a turnat primul strat de asfalt înainte de venirea zăpezii. „Am avansat destul de frumos la Ilieni. Așa cum am promis în septembrie, înainte să cadă zăpada, firma a reușit să tragă primul strat de asfalt ca cei din Ilieni să nu meargă în noroi toată iarna. Pe o distanță de 8,6 kilometri este o refacere totală a drumului. Primul strat de asfalt a fost turnat după un strat destul de gros de fundament. Cred că o să continuăm, iar după luna iunie să putem preda acest drum. De altfel, anul acesta am folosit 2,8 milioane de lei pentru drumul spre Ilieni”, a spus Tamás Sándor.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
R, 3 ianuarie 2017
pai da se continua, ca nu s-a terminat de reabilitat nimic in 2016
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.