ACTUALITATE 12 decembrie 2016

Au fost desemnaţi beneficiarii „Bursei Sfântu Gheorghe”

de Iulia Drăghici - Taraș | 783 vizualizări

Lista celor şase liceeni care vor beneficia de „Bursa Sfântu Gheorghe”, în valoare de 3.000 de lei fiecare, bani proveniţi din bugetul local al municipiului, a fost publicată vineri. Patru dintre beneficiari sunt elevi ai Colegiului Național „Székely Mikó”, unul de la Liceul Teoretic „Mikes Kelemen” şi unul de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazul”.

Punctajele obţinute de aceştia sunt între 149,18 şi 86,11 puncte. Clasamentul final, cu numele şi punctajele candidaţilor, sunt disponibile pe site-ul Primăriei, www.sfantugheorgheinfo.ro.

Bursele vor fi înmânate în cadrul ultimei şedinţe ordinare a Consiliului Local al municipiului Sfântu Gheorghe din anul 2016.

În total au fost depuse 16 dosare. Comisia de evaluare a dosarelor a fost formată din viceprimarul Sztakics Éva şi consilierii locali Kondor Ágota, Zsigmond József, Magyarósi Imola, Ambrus Zsombor, Mirela Bucur şi Kolcza István.

„Începând cu anul 2010, Consiliul Local al municipiului Sfântu Gheorghe anunţă în fiecare an acordarea Burselor Sfântu Gheorghe acelor elevi din anii terminali, care pe parcursul liceului au obţinut rezultate deosebite la învăţătură. Prin această bursă semnificativă, în valoare de 3.000 lei, Consiliul Local doreşte să încurajeze în continuare elevii claselor a XII-a că merită într-adevăr să înveţe, să se dezvolte şi să se lupte pentru note în cadrul anilor de studii”, arată un comunicat de presă al Primăriei Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.