ACTUALITATE 20 decembrie 2016

Menţinerea greutăţii de Sărbători – Misiune imposibilă?

de Covasna Media | 1099 vizualizări

Oricât ai dori de Sărbători nu poţi să nu guşti „câte puţin din fiecare”, spunându-şi în gând „Ei, lasă, dacă nici de Crăciun, atunci când?”. Dar cum rămâne cu eforturile pentru menţinerea greutăţii de până acum care se vor transforma, peste noapte, în eforturi monumentale pentru a o… recăpăta?

De Sărbători putem lăsa deoparte dietele drastice, cu 2 condiţii: – să nu cădem în cealaltă extremă a alimentaţiei în exces, şi – să facem mişcare!

Cum şi unde? Foarte simplu!

La sala de fitness Show Time Sport Club (Bulevardul Gen. Grigore Bălan, nr. 31 – fostul Restaurant Consic), care în această perioadă este deschisă non-stop, se poate menţine greutatea în fiecare zi prin programele de mişcare cardio cât şi cele de tonifiere musculară, acestea aducând beneficii în creşterea capacităţii pulmonare, îmbunătăţirea metabolismului şi îndepărtarea stării de moleşeală specifică perioadei de iarnă.

Simptomatica ce o resimţim în această perioadă şi remediile la aceasta!

– Oboseala de Sărbători, cauzată de alergatul după cadouri, serile lungi la masă, mâncatul excesiv, te pot împiedica să faci mişcare.

Soluţia: mişcarea, din nou! Cele 60 de minute de efort fizic pe care le vei efectua la sala Show Time Sport Club nu doar că sunt esenţiale pentru menţinerea greutăţii, dar îţi vor oferi o energie la care nu prea ai îndrăznit să speri în această perioadă. Trebuie doar să încerci.

– Răceala… iată un alt impediment în faţa mişcării. Dacă gripa sau răceala te ţin la pat, desigur, nu este cazul să îţi forţezi organismul, însă dacă doar îţi curge puţin nasul… nu e o scuză!

Soluţia: mişcarea din cadrul programelor noastre, unde cu exerciţii de intensitate redusă te vei simţi mai bine.

–  „Încep de la anu’!” Nu-i aşa că şi tu gândeşti asta în secret? Ei bine, foarte multe persoane se „apucă de mişcare” după Sărbători, dar majoritatea se lasă la fel de repede.

Soluţia: Dacă vrei să faci ceva bun pentru tine şi pentru sănătatea ta, nu-ţi mai stabili date, ore ş.a.m.d. Începe de azi! Ca să nu mai vorbim de toate mustrările de conştiinţă după mesele grele care vor fi mult mai uşoare dacă ai făcut şi puţină mişcare.

Pentru că Sărbătorile trebuie să ne aducă momente frumoase alături de familie şi prieteni, nu kilograme în plus, îţi dorim să reuşeşti să te menţii în formă, în ciuda meselor bogate. Chiar nu e greu! Hai la sală!

Echipa Show Time

Teme articol: sarcină SPORT
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.