ACTUALITATE 8 ianuarie 2017

Locuri de muncă prin intermediul Rețelei EURES pentru persoanele care doresc să lucreze în Portugalia

de Covasna Media | 969 vizualizări

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna, prin intermediul Rețelei EURES, oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură / experiență în recoltarea zmeurei, sau munca în sere).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2017.

Selecția pentru domeniul agricol va avea loc în intervalul 25-26 ianuarie 2017, în municipiul Târgoviște, județul Dâmbovița.

Persoanele cu domiciliul în județul Covasna, care corespund cerințelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna, Strada B-dul Gen. Grigore Bălan nr.14, telefon 0267 312157, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate – EURES și pentru a primi invitație de participare la selecție.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.