ACTUALITATE 15 ianuarie 2017

Cel mai important eveniment cultural din zona Buzaielor revine la Sita Buzăului

de Iulia Drăghici - Taraș | 1382 vizualizări

Cel mai important eveniment cultural din zona Buzaielor, Balul Portului Popular, revine în 28 ianuarie a.c. cu cea de-a V-a ediție. Evenimentul are loc la Căminul Cultural din Sita Buzăului de la ora 20.

Regulile la eveniment sunt aceleași din anii trecuți, anunță organizatorii:afis Balul portului popular „Prezența la acest bal se va face în baza unei rezervări telefonice. Ținuta obligatorie – costum popular (sau măcar o parte a vestimentației). 10 lei/persoană pentru plata formației. Pentru bună dispoziție și putere de dans un coșuleț cu de-ale gurii (fiecare participant va consuma ce aduce în coșuleț). Dansul și buna dispoziție sunt obligatorii. Vă rugăm să confirmați prezența la unul din numerele de telefon: 0745 163 263 (Daniel Neagoe, președinte al Asociației Brâul Sitean) sau 0744 814 489 (Ovidiu Oltean, directorul Căminului Cultural din Sita Buzăului)”.

Anul trecut, Căminul Cultural din Sita Buzăului a devenit aproape neîncăpător. Circa 300 de persoane din toată zona Buzaielor, dar nu numai, au îmbrăcat costumul popular, cel mai de preț ansamblu vestimentar din garderoba românului, pentru a lua parte la a IV-a ediție a evenimentului.

Balul Portului Popular din Sita Buzăului este organizat de Asociația Culturală „Brâul Sitean”, alături de Căminul Cultural, Primăria și Consiliul Local din comuna gazdă, Sita Buzăului.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.