ACTUALITATE 18 ianuarie 2017

AJOFM Covasna deschide în februarie un „centru-resursă”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1474 vizualizări

Persoanele cu venit minim garantat aflate în căutarea unui loc de muncă sau șomerii neindemnizabili vor avea posibilitatea să caute informaţii şi consiliere la „centrul-resursă” al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Covasna. Centrul, care va fi inaugurat  în luna februarie, se găseşte pe strada Garoafei în Sfântu Gheorghe.

„Am reușit în decembrie să achiziționăm pe strada Garoafei un spațiu pe care îl vom folosi începând cu luna februarie. Activitatea pentru cei cu venit minim garantat – persoane în căutarea unui loc de muncă, șomeri neindemnizabili va fi preluată de sediul denumit „centrul-resursă”. (…) Zilele acestea am obținut autorizațiile și începem dotarea acestuia, iar începând cu luna februarie ne vom desfășura acolo activitatea, inclusiv pentru cei care vin din comunele și satele limitrofe municipiului Sfântu Gheorghe. Șomerii neindemnizabili, beneficiarii de venit minim garantat, sunt deja orientați și vor fi primiți acolo în vederea consultării, informării și plasării în muncă, sau chiar a formării profesionale pentru că ne dorim să începem să le oferim acestor șomeri cu lipsa cunoștințelor de bază șansele unor cursuri gratuite în vederea îmbunătățirii capacităților lor, pentru a-și găsi un loc de muncă dacă vor. Noi sperăm că vom avea și șanse în acest sens”, a declarat directorul executiv al AJOFM Covasna, Kelemen Tibor.

În spaţiul de la parterul unui bloc din strada Garoafei, achiziţionat la sfârşitul lunii decembrie de AJOFM, a fost în trecut un laborator de panificaţie.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.