ACTUALITATE 19 ianuarie 2017

Campania de ajutorare a Elizei are acum site oficial

de Iulia Drăghici - Taraș | 2312 vizualizări

„Eliza nu se simte deloc bine, stă mai mult în pat şi are dureri foarte puternice. Boala e extrem de agresivă”

Campania socială de strângere de fonduri pentru tratamentul Elizei Cotioraş, tânăra în vârstă de 19 ani din Sfântu Gheorghe diagnosticată în 2015 cu metastaze pulmonare, a mai făcut miercuri un pas înainte prin înfiinţarea site-ului www.impreunapentrueliza.ro. Scopul portalului web va fi de a ţine la curent oamenii interesaţi despre parcursul campaniei şi despre evoluţia Elizei privind tratamentul.

„Cu ajutorul acestui site ne va fi mai ușor să facem oamenii să afle de cazul Elizei. Nu toată lumea are acces la Facebook, așadar pe miile de pliantele pe care le vom printa va apărea și acest site în cadrul căruia oamenii vor găsi toate informațiile”, transmite coordonatorul campaniei şi un bun prieten al Elizei, Cosmin Iosub, prin intermediul Facebook.

Elizabeth Cotioraș, absolventă a Liceului de Artă „Plugor Sándor”, a fost diagnosticată în 2015 cu metastaze pulmonare, boală recidivată după un tratament și o operație împotriva cancerului la călcâi. Săptămâna trecută, aceasta s-a întors acasă de la o clinică din Turcia, unde a avut un prim control. Vizita medicală din această ţară, care a costat aproape 7.000 de euro, a fost posibilă prin implicarea oamenilor din județul Covasna, dar și din țară, care s-au alăturat campaniei de donații „Împreună pentru Eliza”. Potrivit apropiaților, o lună va dura până când aceasta va primi rezultatele analizelor și va afla ce pași are de urmat mai departe înspre vindecare.

„Eliza nu se simte deloc bine, stă mai mult în pat şi are dureri foarte puternice. Boala e extrem de agresivă. Campania pentru strângerea de fonduri continuă! Fac apel către firmele şi comercianţii locali să ne ajute, spre exemplu să putem amplasa câteva cutii în oraş unde oamenii să poată dona, să nu fie nevoiţi să meargă la bancă”, ne-a declarat Cosmin Iosub.

Prin intermediul unei postări pe Facebook acesta a mai precizat că „schema tratamentului va veni peste 30 de zile, iar acesta va fi unul creat special pentru ea, cu vitamine și toate cele. Probabil nu ne vor cere direct 20-30 de mii de euro, însă trebuie să fim pregătiți din timp, să avem la îndemână 10-15 mii de euro încă de la început”.

Campania de strângere de fonduri pentru Elizabeth Cotioraş s-ar putea extinde către zona oraşului Braşov cu un spectacol, care ar putea avea loc în luna februarie. În planurile coordonatorilor se găseşte şi implementarea unui sistem de donaţii prin SMS.

Cei care sunt dispuşi să ajute, au posibilitatea să doneze în conturile specificate în continuare:

Cont euro: Iosub Cosmin Teodor, IBAN: RO53BTRLEURCRT0349521201, SWIFT: BTRLRO22;

Conturi lei: Iosub Cosmin Teodor: RO06BTRLRONCRT0349521201

Elizabeth Cotioraș: RO62BTRLRONCRT0346422401

Specificații: Donație.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.