ACTUALITATE 15 ianuarie 2017

„Ziua cea mare”, din nou la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1566 vizualizări

Camera de Comerț și Industrie a județului Covasna organizează în 18 februarie a.c. a V-a ediție a expoziției și târgului de nunți „Ziua cea Mare”. Expozanții se pot înscrie până în 10 februarie. Evenimentul va avea loc, la fel ca în ediția precedentă, la sala de conferințe a Colegiului Székely Mikó, între orele 10 și 19.

În cadrul târgului de nunți vor avea loc parada rochiilor de mireasă, concurs de machiaj și coafură, recitaluri muzicale, prezentări de dans, afis Ziua cea Mare-targ nuntitoate acestea în dorința de a „crește calitatea evenimentului”, anunță organizatorii pe site-ul www.ccicov.com.

„Scopul expoziției și al târgului, care a ajuns la cea de a V-a ediție, este de a oferi un cadru unde oferta dvs. de produse și servicii se poate întâlni cu publicul larg, iar vizitatorii să aibă acces facil la o ofertă diversificată. Firmele participante oferă în principal produse pentru nunți, dar cei interesați vor găsi și accesoriile altor evenimente, cum ar fi botezuri, logodne, zile de naștere, recepții, evenimente comerciale, baluri etc.”, transmit reprezentanții CCI Covasna, potrivit aceleiași surse.

Expozanții se pot înscrie la numărul de telefon 0755 085 842 (Incze Eszter) sau la adresa de e-mail ccicov@ccicov.com

La ediția de anul trecut a evenimentului, peste 1.000 de vizitatori au trecut pragul târgului de nunți, unde 35 de expozanți și-au prezentat ofertele, care mai de care mai atrăgătoare.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.