ACTUALITATE 6 februarie 2017

Spectacol caritabil „Şansă pentru Eliza”

de Iulia Drăghici - Taraș | 2503 vizualizări

Un spectacol caritabil, „Şansă pentru Eliza”, va avea loc vinerea viitoare, 17 februarie, de la ora 17, la Centrul Cultural Reduta din Braşov. Pe scenă vor urca reprezentanţi ai Palatului Copiilor din oraş, dar şi Ovidiu Scridon (interpret – chitară și voce). Spectacolul va fi completat de o expoziție și licitație cu lucrări plastice.

Acţiunea dedicată strângerii de fonduri pentru Elizabeth Cotioraş, tânăra în vârstă de 19 ani din Sfântu Gheorghe diagnosticată în 2015 cu metastaze pulmonare, boală recidivată după un tratament și o operație împotriva cancerului la călcâi, este organizată de Liceul „Andrei Mureșanu” în parteneriat cu Asociația „Projects For Humanity” şi Fundaţia „Tineri Pentru Tineri”.

„Fondurile strânse în cadrul evenimentului vor fi direcționate către Elizabeth Cotioraș, Eliza, cum îi spun prietenii, tânăra din povestea noastră, care luptă pentru o viață normală. Există pentru ea o şansă de recuperare la o clinică internaţională de Recuperare din Turcia, pentru care ar avea însă nevoie de câteva mii de euro, o sumă exorbitantă ce depăşeşte cu mult posibilitățile familiei. Vă invităm astfel să luați parte la acest eveniment, și împreună să contribuim la câștigarea luptei pentru o viață normală a Elizei!”, anunţă organizatorii prin intermediul Facebook.

„Îi rugăm pe toţi locuitorii zonei să participe şi să contribuie cu drag pentru Eliza, în cadrul acestui spectacol”, transmite Cosmin Iosub, coordonatorul campaniei de strângere de fonduri pentru Elizabeth Cotioraş.

Evenimentul „Şansă pentru Eliza, in memoriam Dănuţ Bălan - ediția a II a Brașov” este inițiat de profesor Mirona Pavel și Joita Alexandra (Asociația Projects For Humanity).

Campania „Împreună pentru Eliza” este în continuare în derulare. Cei care nu vor ajunge la spectacol, dar sunt dispuşi să ajute, pot să doneze în următoarele conturi:

Cont euro: Iosub Cosmin Teodor, IBAN: RO53BTRLEURCRT0349521201, SWIFT: BTRLRO22;

Conturi lei: Iosub Cosmin Teodor: RO06BTRLRONCRT0349521201

Elizabeth Cotioraș: RO62BTRLRONCRT0346422401

Specificații: Donație.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.