ACTUALITATE 15 februarie 2017

Actualizări privind plata taxelor şi impozitelor în 2017 la Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 2118 vizualizări

Noua încadrare zonală a terenurilor din municipiul Sfântu Gheorghe, după cele patru zone de impozitare în funcţie de condiţiile de trai, produce schimbări în cuantumul taxelor şi impozitelor locale, informează Primăria municipiului Sfântu Gheorghe. Autorităţile locale mai anunţă şi faptul că la plata cu anticipație a impozitului până la 28 februarie a.c. se acordă o bonificaţie de 10%, iar pentru plata în perioada 1 – 31 martie de 5%.

Scrisorile cu detaliile privind actualizarea taxelor și impozitelor locale pentru anul 2017sunt în curs de distribuire şi trebuie să ajungă la toţi locuitorii oraşului.

„Aceste schimbări erau necesare deoarece anumite zone ale orașului au devenit mai frumoase și mai dezvoltate în urma investițiilor efectuate, în alte zone viața este mai greoaie din cauza investițiilor aflate în curs de desfășurare, iar în alte zone nu s-a întâmplat încă nici o intervenție. Astfel, având în vedere principiul dreptății, Consiliul Local al Municipiului Sfântu Gheorghe a adoptat o hotărâre prin care străzile orașului sunt încadrate în patru zone (A, B, C și D), în funcția punctajului primit în urma unei evaluări făcute după anumite criterii. Această nouă încadrare se reflectă în definirea taxelor pentru anul 2017”, transmit reprezentanţii Primăriei.

Noua încadrare zonală a terenurilor (punctajul obținut în urma evaluării, respectiv criteriile de evaluare) poate fi găsită în anexa H.C.L. nr. 346/2016, pe pagina primăriei la adresa www.sfantugheorghe.ro, sub meniul Consiliul Local/Hotărâri.

Teme articol: taxe impozite actualizari
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.