ACTUALITATE 15 februarie 2017

Noul ambasador al Belarusului, în vizită la Prefectura Covasna

de Covasna Media | 1309 vizualizări

Prefectul Sebastian Cucu a primit astăzi vizita Excelenței Sale, domnul Andrei Grinkevich, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în România.

Întrevederea a avut loc la sediul Instituţiei Prefectului în contextul recentei acreditări a domnului Andrei Grinkevich ca ambasador al Republicii Belarus în ţara noastră, în cadrul discuţiei fiind abordate subiecte legate în special pe oportunitățile de cooperare economică, turistică și culturală.

Domnul Ambasador și-a manifestat interesul pentru realizarea şi dezvoltarea unor viitoare colaborări, pentru promovarea şi exploatarea potențialului economic al zonei, cu precădere a sectorului agricol şi turism.

Totodată acesta și-a exprimat intenția în vederea stabilirii unor relații de colaborare la nivelul instituțiilor locale din domeniul culturii, sănătății și învățământului prin realizarea, în viitor, a unor schimburi de experiență și bune practici.

În contextul discuţiilor purtate s-a convenit pentru inițierea demersurilor în vederea participării unor delegații la diferite expoziții și forumuri, cu potențial de stabilire a unor relații economice și comerciale concrete, precum și efectuarea de vizite ale factorilor de decizie și a potențialilor investitori în Belarus, respectiv în județul Covasna.

(Biroul de Presă al Prefecturii Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.