ACTUALITATE 16 februarie 2017

Sportivii CSM, în deplasare la competiţii în acest sfârşit de săptămână

de Iulia Drăghici - Taraș | 926 vizualizări

Trei sportivi de la secţia de lupte libere şi echipele de handbal juniori II şi III de la Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe se deplasează în ţară în acest sfârşit de săptămână pentru a lua parte la competiţii importante.

Luptătorii Incze Kriszta (63 kg), Vitalyos Alpar (97 kg) şi Fejer Csongor (70 kg) participă, în perioada 17-19 februarie la Campionatul Naţional de Lupte Libere U23 de ani, desfăşurat la Timişoara.

„Antrenorul secţiei de lupte, maestrul emerit Mátéfi Árpád, speră să aducă cel puţin un titlu naţional clubului”, arată un comunicat de presă al CSM.

Juniorii III ai CSM vor fi în acest weekend la Sighişoara, unde au meci contra echipei gazdă, CSŞ, pentru calificarea în turneul semifinal. Etapa trecută, sportivii antrenaţi de Adespi Marian au înregistrat o victorie cu ocupanta locului I, Dinamo Braşov.

Şi Juniorii II, antrenaţi de Viorel Bărbos se deplasează la Moreni pentru o etapă din sezonul regulat. Potrivit conducerii CSM, aceştia sunt „încrezători în victorie după jocul câştigat acasă cu scorul de 34-16”.

„Directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia, le urează succes tuturor sportivilor participanţi în competiţii şi îi asigură în continuare de tot sprijinul clubului”, arată comunicatul de presă.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.