ACTUALITATE 20 februarie 2017

Rezultate excelente pentru sportivii CSM Sfântu Gheorghe la sfârşit de săptămână

de Covasna Media | 1278 vizualizări

Lupte – Incze Kriszta campioană naţională la U23 -63 kg

La Timişoara, Incze Kriszta a demonstrat încă o dată că este cea mai bună luptătoare a României la categoria 63 kg. De asemenea, încă 2 sportivi ai CSM-ului au urcat pe podium aceştia fiind medaliaţi cu bronz: Vitalyus Alpar -97kg, şi Molnar Erika -63 kg. Încă o dată maestrul emerit Matefi Arpad îşi demonstrează valoarea.

Atletism – Cosmin Trofin campion naţional 800 m Tineret, vicecampion 800 m Seniori

La Campionatul Naţional de sală care a avut loc la Bucureşti, atletul Cosmin Trofin a devenit Campion Naţional la Tineret la 800m şi Vicecampion Naţional la Seniori tot la 800m. Iulian Ganciu a obţinut locul 5 la 800m. De asemenea, ştafeta 4x400 formată din Ganciu, Trofin, Cernescu si Ştefana a ocupat un onorabil loc 6.

Arte Marţiale – 17 medalii la Tecuci

La Campionatul Naţional de Ju Jitsu care a avut loc la Tecuci, CSM a avut 8 sportivi antrenaţi de Petru Oltean, care au obţinut rezultate excelente: 8 medalii de aur, 4 de argint şi 5 de bronz.

Handbal

Echipele de Juniori ale CSM-ului au avut următoarele rezultate: Echipa de Juniori II antrenată de Viorel Bărbos a învins la Moreni cu scorul de 37-25 şi îşi asigură calificarea în Turneul Final, în schimb echipa de Juniori III antrenată de Adespi Marian a pierdut derbiul de la Sighişoara cu scorul de 30-35, şi păstrează şanse minime de calificare în Turneul Final.

Directorul CSM Sfântu Gheorghe, George Carcadia, felicită sportivii şi antrenorii Clubului pentru rezultatele muncii depuse.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.