ACTUALITATE 21 februarie 2017

Revine concursul de design de tricouri de la Crucea Roşie Covasna

de Iulia Drăghici - Taraș | 1383 vizualizări

Crucea Roșie Covasna a lansat din nou concursul de design de tricouri „Lifesaver T-Shirt Design”, destinat să devină imaginea competiţiei de prim-ajutor „Sanitarii Pricepuţi”, care anul acesta ajunge la a 54-a ediţie. Concursul este adresat elevilor din ciclul gimnazial sau liceal, înscrişi în orice școală de pe teritoriul județului Covasna. Data limită pentru depunerea designurilor este 10 martie.

„Designul de tricou trebuie să redea importanța însușirii cunoștințelor de Prim Ajutor”, transmit organizatorii de la Crucea Roşie Covasna, care prin intermediul regulamentului precizează: „Concursul organizat de Societatea de Cruce Roșie Filiala Covasna își propune selectarea celor mai bune idei de design pentru tricoul LIFESAVER. Acest tricou va fi purtat de cei aproximativ 300 de participanți și profesorii însoțitori, respectiv organizatorii Concursului Județean Sanitarii Pricepuți”.

Regulamentul oficial al concursului, formularul de participare şi alte detalii se găsesc pe site-ul www.crucearosie-cv.org.

Concursul de design de tricouri este la a doua ediţie.

Conform calendarului de concurs, în 15 februarie a avut loc lansarea oficială, în 10 martie va fi ultima zi când se vor preda proiectele, în perioada 13–24 martie se face jurizarea, iar în 27–31 martie se anunţă câştigătorii.

Teme articol: crucea rosie concurs design
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.