ACTUALITATE 8 februarie 2017

A început pregătirea de iarnă pentru juniorii de la AS Ciucaş

de Iulia Drăghici - Taraș | 1259 vizualizări

Noul val de ninsoare de miercuri dimineaţă a fost primit cu bucurie de fotbaliştii junori de Asociaţia Sportivă (AS) „Ciucaş” din Întorsura Buzăului. Aceştia au profitat de vacanţa intersemestrială şi au început pregătirea de iarnă. Potrivit preşedintelui asociaţiei sportive, care ocupă totodată şi funcţia de antrenor, Constantin Iagăr, aproximativ 65 de copii şi tineri sunt implicaţi în activităţile sportive ale organizaţiei.

„Astăzi am făcut alergare în aer liber pe teren accidentat. Ne-am oxigenat în pădurile de molid din zona oraşului. Este incredibil ce aer curat avem aici! Am lucrat şi la mobilitate, dar şi la rezistenţă, aceasta din urmă fiind baza pregătirii de iarnă pentru întregul an competiţional. Mai ales că am avut parte şi de ninsoare, am avut o zi chiar excelentă”, ne-a spus Constantin Iagăr.

Acesta ne-a mai precizat că principalul obiectiv al coordonatorilor a rămas acelaşi ca întotdeauna: „să îi creştem pe copii sănătoşi”.

Pe linie sportivă, AS Ciucaş ţinteşte către podium: „Două grupe sunt campioane de toamnă, juniorii I A, antrenaţi de Vlad Orha, şi juniorii D. Sper să urce pe podium în vară. Echipa mare, de seniori, este la bătălie pe locul II, dar avem cu un meci mai puţin disputat, iar dacă îl câştigăm, atunci şi ei sunt campioni de toamnă”, spune Iagăr.

Potrivit conducerii organizaţiei, activităţile sportive ale  AS Ciucaş se desfăşoară cu sprijinul Primăriei şi Consiliului Local din Întorsura Buzăului, dar şi a câtorva sponsori şi voluntari. „Avem un instructor pe specific portar, care vine din Braşov gratis, fără nici măcar bani de benzină, doar de dragul copiilor, dar şi o contabilă, care ne este alături în orice moment”, a ţinut să puncteze Constantin Iagăr.

antrenamente juniori AS Ciucas (1)

Sursă foto: Claudiu Drăgan

Teme articol: juniori pregatire as ciucas
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.