ACTUALITATE 5 februarie 2017

Rezultate excelente obținute de sportivii CSM Sfântu Gheorghe la Cupa Română de Autoapărare

de Covasna Media | 1577 vizualizări

Elevii pregătiți de antrenorul de judo şi arte marțiale Oltean Petru au obținut 13 medalii de aur şi 7 de argint cu 10 sportiv înscriși fiecare la două probe de concurs

În data de 4 februarie, în Sala de Sport a Liceului „George Moroianu” din Săcele jud. Brașov s-a desfășurat „Cupa Română de Autoapărare ediţia 2017”, prima competiție din calendarul Federației Române de Arte Marțiale, competiție la care au participat în jur de 16 cluburi din ţară cu aproximativ 270 sportivi de la categoriile de copii preșcolari până la seniori.

CSM Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu 10 sportivi înscriși fiecare la două probe de concurs – Ju-Jitsu Fighting şi ne-waza (Ju-Jitsu Brazilian), contabilizând la finele competiției 20 de medalii din care 13 de aur (locul I) şi 7 de argint (locul II), câteva finale desfăşurându-se între sportivi de la CSM.

Sportivul Tamaş David şi-a exprimat insistent dorința să participe şi la proba de Karate unde a urcat pe podiumul de premiere obținând locul II la o probă abordată pentru prima dată într-o competiție şi Vlad Lascu luptând şi la o categorie superioară de greutate şi ani unde a obținut a treia medalie de aur.

Rezultatele sportivilor CSM sunt următoarele:

Medalii de aur au obținut sportivii Lascu Vlad (3 locuri I), Ţifrea Laurenţiu (2 locuri I), Tamas David (2 locuri I, 1 loc II), Creţu Andreea (2 locuri I), Oltean Veronica (1 loc I, 1 loc II), Moga Tudor (1 loc I), Boieriu Radu (1 loc II), Mocanu Timea (1 loc I, 1 loc II), Rether Nicolae (2 locuri II), Onişoru Roxana (2 locuri II).

Aceste rezultate foarte bune vin ca urmare a unei bune pregătiri a sportivilor la CSM, oferită  de club, antrenori şi instructori.

„Am demonstrat încă o dată că la CSM se face performanţă, valoarea  sportivilor noștri a fost net superioară tuturor celorlalți participanți la această competiție, nu am participat cu copii preşcolari, am atacat categorii de ani şi greutate mai grele de aspiranți, juniori, seniori”, a declarat antrenorul Oltean Petru.

Competiția a fost bine organizată, organizatorul Nicuşor Ilie dându-şi tot interesul ca această competiție să se desfășoare în condiții bune şi lumea să plece mulțumită.

CSM Sf. Gheorghe anunţă pe această cale că face selecţii şi înscrieri la secţiile de performanţă şi amatori judo şi Ju-Jitsu, la performanţă nu se plătește şi la amatori abonamentul lunar este de 30 lei/lună sportivii putând participa zilnic la antrenament, în plus sportivii primesc gratuit echipamente de pregătire şi prezentare competiţie (mănuși, protecții, kimono, trening de antrenament şi prezentare inclusiv echipament modern de prezentare la competiții, sportivii beneficiază de sală de forţă gratuit şi asistenţă medicală de specialitate), într-un cuvânt suntem clubul care oferim ceva sportivilor nu invers. Doritorii pot beneficia de informații şi eventual înscrieri la sala de Judo a Şcolii Generale Nicolae Colan, Str. Lalelei nr.10 sau la telefon 0760297621, 0744378469.

Arte martiale CSM Sfantu Gheorghe febr 2017 2

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.