ACTUALITATE 2 martie 2017

Cunoaște și protejează Patrimoniul Cultural Național

de Administrator | 1473 vizualizări

Inspectoratul de Poliție Județean Covasna și Fundația Collegium XXI au organizat și desfășurat, în parteneriat, proiectul educațional național „Cunoaște și Protejează Patrimoniul Cultural Național”.

În cadrul acestui proiect, în data de 28 februarie, 40 de elevi din cadrul Colegiului Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe au participat la prezentări de materiale și filmulețe pe linia protejării patrimoniului cultural național.

Pentru ca activitatea să fie desfășurată în bune condiții și pentru ca mediul de susținere să fie adecvat tematicii, locul de desfășurare a fost Muzeul Naţional al Carpaților Răsăriteni din Sfântu Gheorghe. Prezentarea a fost desfășurată de către un ofițer cu atribuții pe linia protejării patrimoniului cultural național din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, materialele fiind puse la dispoziție prin grija Fundației Collegium XXI, iar în partea a doua a activității elevii au putut vedea exponatele din cadrul muzeului, ghid fiindu-le angajați ai muzeului.

La sfârșitul activității, toți participanții au fost recompensați cu Diplome de participare precum și un mic suvenir oferit de Fundația Collegium XXI.

IPJ - Cunoaste si protejeaza patrimoniul (2)

Compartimentul Relaţii Publice

Agent principal de poliție Marin Nicoleta

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.