ACTUALITATE 5 martie 2017

„Fulg de nea”, ultimul concurs de schi pentru elevi din acest sezon

de Covasna Media | 1649 vizualizări

În perioada 3-5 martie 2017, Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe și Clubul Copiilor Întorsura Buzăului au participat la un concurs național de schi pentru Palate şi Cluburile Copiilor „Fulg de Nea”, concurs organizat de Palatul Copiilor Braşov la Bran, inclus în CAEN 2017. A fost ultima etapă a sezonului de schi, un proiect finanțat de MEN și realizat în cinci locații diferite – Vatra Dornei, Sf. Gheorghe, Înt. Buzăului, Cavnic și Bran.

Proiectul pilot a vizat formarea competențelor copiilor, interculturalitatea, fair playul, competiția în sine și rolul Palatelor și Cluburilor Copiilor în dezvoltarea armonioasă a acestor competitori, rolul nostru ca pedagogi pentru a veni în sprijinul activității formale, a școlii pentru a crea o educație mai colorată, mai la sufletul copiilor pentru a le arăta părinților, comunității că aceste activități fie de schi, desen, karting, dans sau orice altă activitate are menirea de a forma împreună cu școala un copil întreg, un copil care va prețui viața, țara și nu în ultimul rând pe el/ea însuși.

Mulţumim organizatorilor pentru dăruirea şi profesionalismul de care au dat dovadă, părinților, școlilor, autorităților locale și județene, Inspectoratelor Școlare, Ministerului Educației Naționale și normal copiilor: Florea Csaná, Tóth Attila, Kala Örs, Biro Maja – Locurile 2-3, Molnár Etele, Török Bálint, Molnár Bulcsú – Locurile 2-3, Taranek Bernadett, Fehérvári Boglárka, Molnár Etele, Antal Soma – Loc 1, Barta Martina Máté – Locurile 3,3, Finta Szilárd Locurile 1-2, Muntean Lorena – Locurile 1-3, Popica Alin – Locurile 1-2, Bobes Bianca – Locurile 1-2, Boricean Denisa – Locurile 2-2, Muntean Eduard, Popica Andrei, Popica Petru, Dirtstar Teodora, Tohanean Alexia, Bocarnea Tavi şi copiilor care nu au fost selectaţi pentru concurs normal va veni și rândul lor cu mai multă muncă.

Dăruința și munca profesorilor care au adus prestigiul atât lor cât și județului, Barabas Andrea, Floroianu Florentina, Bocz Attila, Nesa Alin, Renga Alexandru, Kerekes Jenő.

Mulţumim, urmează perioada de evaluare a competițiilor și pregătirea noului sezon.

fulg de nea (2)

fulg de nea (4)fulg de nea (6)fulg de nea (8)fulg de nea (14)fulg de nea (17)fulg de nea (25)

Kerekes Jenő

Palatul Copiilor Sfântu Gheorghe

Teme articol: copii schi concurs fulg de nea
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.