ACTUALITATE 6 martie 2017

Bugetul municipiului Sfântu Gheorghe va fi adoptat pe 20 martie

de Agerpres | 1241 vizualizări

Bugetul municipiului Sfântu Gheorghe pe anul 2017 va fi adoptat în şedinţa Consiliului local din 20 martie, a declarat luni primarul Antal Árpád.

Potrivit acestuia, bugetul, estimat la aproape 127 milioane de lei, va permite autorităţilor locale să finalizeze lucrările de investiţii începute anul trecut, dar şi să înceapă, din resurse proprii, o serie de investiţii noi, ce vizează, în principal, reabilitarea şi modernizarea drumurilor.

Antal Árpád a precizat că bugetul a fost proiectat la un nivel mai scăzut faţă de anul trecut, menţionând că autorităţile locale nu mizează anul acesta pe fonduri europene, având în vedere că programele de finanţare aferente exerciţiului bugetar 2014-2020 nu pot fi deocamdată accesate.

„Bugetul local va fi adoptat pe data 20 martie. După cum se vede în acest moment, anul acesta nu vom cheltui niciun euro din bani europeni, pentru că nu văd cum este posibil. (…) Dacă vor fi programe guvernamentale şi vor mai rămâne bani pentru investiţii după ce cresc salariile în ţară, atunci poate vom avea şi un mic ajutor de la Bucureşti, în rest, din banii noştri, frumos, încet, vom face tot ce se poate”, a declarat primarul Antal Árpád.

Proiectul de buget pe anul 2017 a fost supus dezbaterii publice pe site-ul Primăriei, cetăţenii putând să-şi exprime opiniile şi propunerile de modificare până pe data de 15 martie a.c.

 

 

Teme articol: primarie buget adoptare
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.