ACTUALITATE 15 martie 2017

Alegerea delegaţilor săteşti în Chilieni și Coșeni

de Covasna Media | 1103 vizualizări

În baza Dispoziției nr. 557/2017 a primarului municipiului Sfântu Gheorghe, locuitorii din satele aparținătoare Chilieni și Coșeni sunt așteptați în vederea alegerii delegaților sătești care îi vor reprezenta la discutarea problemelor satelor în cadrul ședințelor Consiliului Local al Municipiului Sfântu Gheorghe.

Alegerile pentru desemnarea delegatului sătesc vor avea loc după următorul program:

– Chilieni: 10 aprilie 2017, ora 17:00 la Casa de cultură;

– Coșeni: 10 aprilie 2017, ora 19:30 la Casa de cultură.

Pentru funcția de delegat sătesc pot candida numai persoane care au vârsta de cel puțin 23 ani împliniți până în ziua alegerilor și au domiciliul pe teritoriul satului în care urmează să fie alese.

Candidaturile pentru funcția de delegat sătesc se vor depune la Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Administrație Locală, cam. 27, până la data de 5 aprilie ora 14:00 și vor conține: cerere scrisă de mână; copia actului de identitate; cazier judiciar; curriculum vitae; programul candidatului în care sunt enumerate principalele obiective ale acestuia legate de activitatea sa în folosul colectivității locale pe care dorește să o reprezinte în relația cu autoritățile locale, pe perioada 2017-2020.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.