ACTUALITATE 20 martie 2017

„Curtea cu ruine”, expoziţie de turism la Zilele Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1412 vizualizări

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Covasna a dat startul înscrierilor pentru Expoziţia de Turism 2017, „Curtea cu ruine – «pe un picior de plai, pe o gură de rai»”, care va avea loc în perioada 28–30 aprilie a.c., în cadrul Zilelor Sfântu Gheorghe. Invitaţia oficială de pe site-ul instituţiei se adresează expozanţilor din toată ţara şi nu numai, care îşi desfăşoară activitatea în diverse domenii care au legătură cu turismul.

Expo-Curtea cu ruine 2017„În această perioadă se vor desfăşura Zilele Sfântu Gheorghe, eveniment care ajuns la a 26-a ediţie și care atrage peste 70.000 de vizitatori din ţară şi din străinătate. La această manifestare aşteptăm expozanţi a căror activitate are tangenţă cu turismul. Pe lângă faptul că expozanţii îşi vor prezenta ofertele turistice, vă invităm să prezentaţi felurile de mâncare şi băuturi specifice regiunii dvs. Detaliile şi tradiţiile specifice fiecărei regiuni asigură bogăţia ofertei gastro-turistice”, arată site-ul www.ccicov.ro.

Potrivit datelor de pe acest site, la eveniment sunt aşteptaţi circa 30 de expozanţi. Preţul închirierii unui spaţiu, de 3x3 metri, ajunge la 1.620 de lei + TVA pe toate cele trei zile, cât durează evenimentul. Rezervările se fac la numărul de telefon 0755 085 842 (Incze Eszter) sau pe e-mail:  ccicov@ccicov.com.

Expoziția de turism va fi deschisă vineri, 28 aprilie, şi sâmbătă, 29 aprilie, între orele 10:00-18:00 și duminică, 30 aprilie, orele 10:00-15:00.

Anul trecut, Camera de Comerţ şi Industrie Covasna şi partenerii săi au organizat, în cadrul celei de-a 25-a ediție a Zilelor Sfântu Gheorghe, Travel&Fun Expo 2016, iar cu un an înainte Expoziția Turism Activ.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.