ACTUALITATE 21 martie 2017

Porţi şi suflete deschise la Grădiniţa „Benedek Elek”

de Iulia Drăghici - Taraș | 1433 vizualizări

Grădiniţa cu Program Prelungit „Benedek Elek” din Sfântu Gheorghe invită părinții actuali, viitori, dar și alte persoane interesate la „Ziua Porţilor Deschise”. Evenimentul va avea loc marţi, 28 martie, între orele 9:30 şi 11. Acţiunea ajunge anul acesta la a doua ediţie, dar având în vedere succesul de anul trecut, sunt multe care vor urma.

„Cadrele didactice vor întâmpina călduros părinții, bunicii, frații mai mici, în sălile de grupă, organizând pentru aceștia activități demonstrative cu diverse teme. (...) Este al doilea an când organizăm acest eveniment. Cei prezenți anul trecut s-au bucurat foarte mult de ocazia de a vedea activitățile desfășurate și după această vizită apreciază și mai mult efortul d-nelor educatoare de a învăţa micile comori. Ne mulțumesc pentru toată răbdarea, afecțiunea și entuziasmul de care dăm dovadă! „Numai așa în continuare!... abia aștept ocazia viitoare de a vă vedea în acțiune” ne-a spus un părinte”, au transmis coordonatorii evenimentului.

Cei interesaţi să participe la Ziua Porţilor Deschise de la „Benedek Elek” vor putea afla o mulţime de informaţii referitoare la această unitate de învăţământ, printre care: ce calităţi ar fi bine să aibă doamnele educatoare, cât de importante sunt rutinele şi deprinderile care se formează în programul zilnic al copilului, care este oferta educaţională a grădiniţei, ce activităţi vor fi puse la dispoziţia părinţilor şi a copiilor, cine alege şi cum alege aceste activităţi, prin ce se diferenţiază această grădiniţă de alte instituţii de învăţământ preşcolar, ce învaţă şi ce mănâncă copilul la grădiniţă, care este programul zilnic din grădiniţă, baza materială, proiectele, parteneriatele, cultura calităţii.

Grădiniţa „Benedek Elek” este situată în centrul oraşului Sfântu Gheorghe, în apropierea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Aici sunt înscrişi 204 copii, organizaţi în nouă grupe cu program prelungit, trei la secţia română şi şase la secţia maghiară, dar şi o grupă cu program normal la secția maghiară.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.