ACTUALITATE 27 martie 2017

Incze Kriszta se pregătește de Campionatul European de Lupte U23

de Sever Ioan Miu | 1501 vizualizări

Luptătoarea CSM Sfântu Gheorghe Incze Kriszta pleacă miercuri la Campionatul European de Lupte Libere U23. Evenimentul are loc în localitatea ungară Szombathely, iar covăsneanca intră vineri în competiție.

Întrebat despre șansele lui Incze Kriszta de a câștiga o medalie la U23, antrenorul său, Mátéfi Árpád s-a arătat încrezător în șansele sportivei, în ciuda concurenței acerbe de la acest campionat.

Printre ultimele reușite ale lui Incze Kriszta se numără medalia de aur și titlul de campioană europeană de juniori under 20 (iunie 2016), medalia de aur și titlul de campioană națională de seniori, la 63 de kilograme (6 februarie 2017), medalia de aur și titlul de campioană națională de juniori under 23, la aceeași greutate (20 februarie 2017). Potrivit lui Mátéfi , Incze Kriszta ar putea participa la Campionatul European de Seniori din Bulgaria, la sfârșitul lunii aprilie. Alături de Incze ar putea evolua altă luptătoare CSM, Adina Popescu, în cazul în care aceasta din urmă își va vindeca genunchiul.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.