ACTUALITATE 28 martie 2017

Cofinanţare de 80% din partea Primăriei Sfântu Gheorghe pentru acţiuni de înfrumuseţare a spaţiilor verzi din zona blocurilor

de Iulia Drăghici - Taraș | 1093 vizualizări

Programul de întreţinere şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi din zona blocurilor din oraşul Sfântu Gheorghe continuă şi anul acesta. Asociaţiile de proprietari care vor să beneficieze de o cofinanţare de 80% din partea Primăriei la valoarea de 1.500 de lei/scară pentru achiziţionarea de produse destinate spaţiilor verzi, trebuie să depună cereri în acest sens până cel târziu 30 aprilie 2017, la Compartimentul de Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură.

„Conform hotărârii 40/2012 Primăria municipiului Sfântu Gheorghe continuă şi în acest an să sprijine financiar activitatea asociaţiilor de proprietari, prin programul de întreţinere şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi din zona blocurilor. În cadrul acestui program, asociaţiile de proprietari vor putea solicita bănci, pomi ornamentali, arbuști, gard viu, diferite specii de flori, semințe pentru gazon, elemente pentru gard până în valoare de 1500 lei/scară, în sistem de cofinanţare. 80% din această sumă va fi suportată, sub formă de contribuţie financiară, de Primărie, iar diferenţa de 20% reprezintă aportul propriu al asociațiilor de proprietari”, arată un anunţ de pe site-ul Primăriei Sfântu Gheorghe.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.