ACTUALITATE 23 martie 2017

Agenda sportivă de weekend

de Sever Ioan Miu | 2065 vizualizări

Acest final de săptămână aduce meciuri pentru iubitorii sportului din județ, fie că este vorba de fotbal, baschet sau handbal.

Suciu: „Trebuie să ne luăm revanșa față de suporteri”

După „înfrângerea rușinoasă“ - sunt cuvintele antrenorului Valentin Suciu - suferită în meciul cu Juventus București (3-1), Sepsi OSK se pregătește pentru un meci pe teren propriu cu Olimpia Satu Mare.

„Ne așteaptă un joc foarte dificil, suntem conștienți de asta, ne pregătim și sperăm să ieșim victorioși din această confruntare. Trebuie să ne luăm revanșa față de suporterii noștri!“, spune Valentin Suciu.

- Considerați că jucătorii OSK și-au învățat lecția după înfrângerea de la București?

- Rămâne de văzut sâmbătă. Eu sper că da!, ne-a declarat Valentin Suciu.

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se află pe a patra poziție în clasament, în timp ce Olimpia Satu Mare se află pe a cincea poziție. Covăsnenii au disputat 22 de meciuri, dintre care 13 victorii, 5 egaluri și 4 înfrângeri, în timp ce, tot din 22 de meciuri, sătmărenii au la activ 12 victorii 5 egaluri și 5 meciuri pierdute.

Meciurile fotbalului județean

În ceea ce privește fotbalul județean, în liga a IV-a se vor disputa meciuri sâmbătă și duminică. Sâmbătă, 25 martie, au loc partidele Baraolt - Oltul Chilieni, KSE Târgu Secuiesc - Brețcu, Avântul Ilieni - Belin, Covasna - Venus Ozun, toate de la ora 15. Tot la ora 15, dar duminică, 26 martie, au loc următoarele partide: Perko Sânzieni - Păpăuți, Cernat - Nemere Ghelința, Harghita Aita Mare - Ojdula, Reci - Prima Brăduț.

În liga a V-a, weekendul „găzduiește“, duminică partidele Spartacus Hăghig - Dozsa Dalnic, Moacșa - Bodoc, Pro Szotyor - Sugo Bățanii Mari, Progresul Chichiș - Brazii Comandău, Stăruința Zagon - Progresul Sita Buzăului, în timp Ciucaș Întorsura Buzăului stă o etapă.

Baschet: Sepsi SIC întâlnește CS Teleorman în play-off

Duminică, în prima zi a play-off-ului Campionatului Național de Baschet Feminin, Sepsi SIC întâlnește duminică, de la ora 19, în Sala Sporturilor „Szabo Kati“, formația CSBT Alexandria. „Nu mai sunt meciuri ușoare. Toți care au intrat în playoff au echipe puternice, competitive. Trebuie câștigat două meciuri din trei, așa că nu avem voie să facem vreun pas greșit“, ne-a declarat reprezentantul Sepsi SIC, Rusz István. Sepsi Sic Sfântu Gheorghe a terminat pe prima poziție primele două părţi ale actualului sezon, adjudecându-și 26 de victorii după 28 de partide.

Handbal: ACS Sepsi SIC pleacă la luptă fără cinci jucătoare

Tot duminică 26 martie, echipa de handbal feminin ACS Sepsi SIC întâlnește în deplasare CS Universitatea de Vest Timișoara. „Va fi o deplasare grea. Timișoara s-a întărit cu trei jucătoare cu experiență față de meciul din tur. Pe de altă parte, noi avem în continuare cinci jucătoare accidentate“, a declarat antrenorul fetelor, Vida Attila. El a adăugat că, în ciuda greutăților, echipa va face totul pentru a câștiga. La ultimul meci, disputat acasă pe 26 februarie, ACS Sepsi SIC a pierdut la diferență de un gol - 30:31 (17:28) meciul cu Național Brașov, în condițiile în care echipa covăsneană avea două jucătoare accidentate și patru lipsă.

Foto: Szigyarto Szabolcs / Crow Security

 

Teme articol: SPORT agenda sportiva
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Nimrod, 24 martie 2017
Dle antrenor Vida tot timpul gasiti scuze , niciodata nu recunoasteti ca nu aveti echipa !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.