ACTUALITATE 30 martie 2017

Agenda Sportivă de weekend

de Sever Ioan Miu | 1091 vizualizări

După meciurile de sâmbătă și duminică desfășurate în Ligile a IV-a și a V-a, suporterii covăsneni vor mai avea parte de un meci de-abia luni, 3 aprilie, cu ocazia partidei dintre Sepsi OSK și Dunărea Călărași, jucată în deplasare. Totodată, suporterii echipei feminine de handbal ACS Sepsi SIC mai au de așteptat până pe 6 aprilie pentru a vedea meciul disputat acasă, cu Târgu Mureș.

Doar patru meciuri de Ziua Păcălelilor

În Liga a IV-a județeană, de Ziua Păcălelii, de la ora 17, se vor disputa doar două meciuri, Brețcu-Reci, respectiv Belin-Covasna. Tot de la ora 17, dar duminică, 2 aprilie, vor avea loc următoarele meciuri: Păpăuți-Cernat, Nemere Ghelința-Harghita Aita Mare, Ojdula-Baraolt și Venus Ozun-Perkő Sânzieni.

Un alt meci programat pentru duminică este Oltul Chilieni-KSE Târgu Secuiesc. În condițiile în care Oltul s-a retras din campionat, meciul va fi câștigat de către KSE la „masa verde“.

În liga a V-a județeană, sâmbătă, de la ora 17, au loc meciurile Bodoc-Ciucaș Întorsura Buzăului, respectiv Stăruința Zagon-Progresul Chichiș. Duminică, tot de la ora 17, au loc meciurile: Progresul Sita Buzăului-Dozsa Dalnic, Sugo Bățanii Mari-Moacșa, Brazii Comandău-Pro Szotyor, în timp ce Spartacus Hăghig va sta o etapă.

 

Teme articol: Sepsi BC forţă SPORT meciuri
Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.