ACTUALITATE 9 martie 2017

Echipa de Handbal a CSM Sfântu Gheorghe a câştigat Grupa de calificare

de Covasna Media | 1233 vizualizări

Echipa de handbal a C.S.M. Sf. Gheorghe a învins în data de 8 martie echipa CSS Ploieşti cu scorul de 24-22 după un meci aprig disputat. Echipa covăsneană a condus pe durata întregii partide luând în calcul posibilitatea de a rămâne pe primul loc în clasamentul grupei C la finele perioadei de etape regulate, urmând a participa la tragerea la sorţi pentru turneul semifinal din prima urnă valorică.

„Echipa a dat dovadă de multă dăruire, a fost disciplinată tactic, au fost multe sclipiri ale jucătorilor, a fost o foarte bună mobilizare, toate acestea au dus la victorie. La acest joc remarc toată echipa”, ne declară antrenorul Viorel Bărbos.

A fost o atmosferă demnă de un derby. Mulţumesc publicului care a încurajat pe toată durata partidei echipa noastră, sper că au rămas încântaţi de ceea ce au văzut şi îi aşteptăm alături de sportivi în număr cât mai mare. E o muncă de mulţi ani a antrenorului cât şi a copiilor iar acum încep să se vadă şi rezultatele. Dacă se doreşte şi se pune suflet, ambiţie, profesionalism se poate face performanţă şi cu copiii din Sf. Gheorghe, din judeţ. Ceea ce afirm o demonstrează această echipă de juniori pe structura căreia dorim să construim în doi-trei ani o echipă de divizie. Felicit jucătorii, antrenorul şi staful tehnic”, ne declară directorul clubului, George Carcadia.

 

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.