ACTUALITATE 19 martie 2017

Filme artistice la Cinema Arta din Sfântu Gheorghe

de Iulia Drăghici - Taraș | 1733 vizualizări

În nici două luni de la inaugurare, peste 8.500 de spectatori au trecut pragul Cinematografului Arta by Cityplex din Sfântu Gheorghe. Administratorii anunță prin intermediul site-ului Primăriei că își vor onora promisiunea de a rula, pe lângă cele mai noi filme disponibile pe piața distribuției cinematografice, respectiv blockbusterele hollywoodiene, și filme artistice de marcă.

„După cum s-a accentuat și la ceremonia de deschidere, în cadrul politicii programului pe lângă filmele populare Hollywoodiene au loc și filmele artistice. La această idee trimite de fapt și denumirea celor două săli ale cinematografului: în sala Chaplin – sală cu o capacitate de primire mai mare, rolul principal aparține filmelor de divertisment cu succes, în timp ce sala Fellini este dedicată filmelor artistice, astfel oricine are posibilitatea să își găsească adevărata experiență cinematografică.

Pentru cei care sunt entuziasmați în mod deosebit de filme artistice recomandăm programele zilelor de miercuri şi joi, deoarece proiectarea într-o proporție mai mare a filmelor artistice la Cinema Arta by Cityplex se desfășoară în aceste zile.

Așadar săptămâna aceasta, pe data de 22 martie (miercuri) ora 21:15, respectiv 23 martie (joi), ora 18:00, publicul din Sfântu Gheorghe este invitat să participe la proiecția filmului Bacalaureat – regizat de Cristian Mungiu.

Emoțiile pentru filmul regizorului român vor începe pe data de 21 martie, la Gala premiilor Gopo, ediția a 11-a, unde în categoria filmelor de lung metraj filmul „Bacalaureat” a fost nominalizat pentru premiul „Oscar Românesc”, premiul Gopo, arată un comunicat de presă.

Cinematograful Arta din Sfântu Gheorghe a fost inaugurat în 27 ianuarie a.c.. Lucrările de reabilitare au început în 2013, iar până în 2012 în incinta clădirii, unde acum funcţionează şi Teatrul „Andrei Mureşanu”, a fost o discotecă, desfiinţată după ce instituţia a trecut în proprietatea Consiliului Local.

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.