ACTUALITATE 26 martie 2017

Întâlnire cu jandarmii veterani ai judeţului Covasna

de Covasna Media | 797 vizualizări

Vineri, 24 martie a.c., la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Gheorghe Doja” Covasna a avut loc o întâlnire cu cadrele militare în rezervă care au activat în cadrul unităţii.

Evenimentul s-a desfăşurat cu ocazia sărbătoririi în data de 24 martie a „Zilei Veteranilor Unităţii”, zi în care Jandarmeria Română organizează întâlniri cu cadrele militare aflate în rezervă, pentru a consolida spiritul de corp în cadrul generaţiilor de jandarmi şi pentru a-şi manifesta respectul pentru activitatea profesională a predecesorilor acestei unităţi.

Astfel, a fost organizată o adunare festivă în cadrul căreia inspectorul şef lt. col. Nichifor Adrian a adresat câteva cuvinte de apreciere rezerviştilor şi le-a oferit diplome de excelenţă. Din discursul prezentat de către inspectorul şef, cităm: „Sărbătorirea Zilei Veteranilor Unităţii este un moment de bucurie pentru toţi cei aflaţi în activitate şi profit de acest prilej pentru a transmite, din partea întregului colectiv de jandarmi, urările noastre de sănătate, viaţă lungă şi putere de a fi la fel de activi. Ca urmaşi ai dumneavoastră, ca păstrători de tradiţii, vă asigur că ne vom face în continuare datoria sub deviza ostaşului român dintotdeauna: onoare şi patrie.”

Acest moment a constituit un bun prilej, pentru jandarmii aflaţi în rezervă, de a se reîntâlni cu foştii colegi şi de a depăna amintiri.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.