ACTUALITATE 20 martie 2017

La sfârșit de săptămână, polițiștii au acționat pentru menținerea siguranței publice

de Covasna Media | 947 vizualizări

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna continuă să acționeze pentru siguranța comunității și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale. Activitățile s-au desfășurat în colaborare cu jandarmi din cadrul I.J.J. Covasna, iar la activitățile de control de la unități comerciale sau producători agricoli, polițiștii au beneficiat de sprijinul reprezentanților D.S.V.S.A. Covasna.

Astfel, la sfârșitul săptămânii au fost desfășurate 39 de acțiuni și controale, în urma cărora au fost constatate 171 de abateri de natură contravențională, fiind aplicate tot atâtea amenzi. Valoarea sancțiunilor aplicate este de peste 33.000 de lei.

Polițiștii au intervenit, totodată, la 70 de evenimente, 26 dintre acestea fiind semnalări venite prin numărul unic de urgență 112. De asemenea, în urma acțiunilor desfășurate, cinci persoane au fost surprinse în flagrant în timpul săvârșirii unor infracțiuni.

Au fost desfășurate și activități pentru menținerea siguranței traficului rutier, astfel că pe raza județului nu a fost înregistrat niciun accident de circulație.

(IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

ACTUALITATE

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.